Новини / Понеділок, 28 травня, 2012

Малюємо олійними пастелями на Дністерський :)

Красиві пейзажі, улюблені тваринки, яскравий абстракціонізм… Ось таке різноманіття робіт ми побачили у відділенні гематології та хірургії цієї суботи. Хлопчики та дівчатка малювали усе, що спадало їм на думку. А від такого вільного фантазування вони завжди отримують максимум задоволення!

                        

            Робота у відділенні гематології проходила у дуже невимушеній та творчій атмосфері. Окрім цього – було багато жартів та кумедних історій як з боку діток та їхніх матерів, так  волонтерів.

                

Сашко Маслєніков малював у вже  звичному та давно вподобаному ним стилі -  абстракціонізмі:). Та сьогодні він працював у власній техніці(це слово особливо йому сподобалось, тому він декілька раз його повторяв під час заняття:)) - брав  таку кількість олійних пастелей, яку тільки могли вмістити його ручки і так малював, тому у нього виходив дуже барвистий та насичений малюнок. Окрім художньої роботи, він встигав поділись останніми новинами про крокодила, що купається у ванній. Довго ми гадали про що ж хлопчик розповідає, потім дізнались, що його на такі історії  надихнула гра :).

                 

                 

Як це завжди відбувається, маленька Настя була всюди:).У яку б я палату не зайшла, біля кого б не сиділа, щебетання  дівчинки лунало звідусіль:). Енергійність дівчинки передалась і на її роботи -  Настя малювала не зупиняючись, також дуже вподобала собі стиральну гумку, з якою не хотіла розлучатись ні на мить:)

                 

Євгеній Демчишин малював  свого улюбленого персонажа – зайчика. Хоч тваринка одягнута в шорти та футболку, Женя не забуває і про можливість офіційних моментів в її прогулянці, тому домалював ще й краватку:). Цього разу, мабуть, як ніколи, під час творчих занять проявилась напористість, впевненість хлопця у своїх силах і бажання дуже самостійно займатись.

Яринка Бардин разом із волонтеркою намалювали дві роботи. На першій зображено ведмедя тата і маленького ведмежатка, що гуляють по лісовій галявині. А ось на другому малюнку чого тільки не побачимо:). Тут встигли побувати і зайчик, і  квіточки, і, навіть,  рибки:). 

               

              

Вдруге на творче заняття завітав Роман. Цього разу хлопець чув себе ще більш впевнено, аніж на попередньому і дуже охоче малював. Він створив таку кількість робіт, що ми і всього не сфотографували:). Особливим бажанням Романа було намалювати жабку, коли це відбулось, він вирішив, що вже досить креативити, тому що основне завдання вже виконано, і пішов до палати із силою силенною малюночків.

                

Цей хлопчик творив дуже тихенько, тому що був повністю зануреним у малювання. Було видно, що робота, котру він виконує настільки цікавить  його, що він не звертає уваги на все, що відбувається довкола.  Намалював він дуже гарного коника, а ось фон роботи хлопчик вирішив допрацювати у палаті.

У відділенні хірургії діток було небагато, а помалювати захотів лише один хлопчик.

                

                

Цим хлопчиком  є Максим Лань. Він намалював декілька робіт. Максим працював поволі, аби все було акуратно та гарно. Так воно і вийшло! На першому малюнку ми бачимо зайчика,  а на другому – багато маків.

Діти із Дністерської вкотре чудово попрацювали, намалювавши безліч різноманітних робіт, які  не залишать байдужим навіть найвибагливішого критика:).

БФ «Крила надії»

Тел.240-76-13