Новини / Середа, 18 липня, 2012

Погуляєв Богдан, Бардин Яринка.

 

           Погуляєву Богдану потрібна ще одна упаковка Віфенду вартістю 6625 гривень. Першу упаковку ми купили на кошти, зібрані завдяки акції «Діти-квіти» в Трускавці. На щастя, ціна виявилася навіть трохи нижче, ніж очікувалося. Але на курс лікування потрібно дві. На рахунку фонду для Богдана є всього 213 гривень.
            Хлопчик бореться з грибковою інфекцією, зараз у дитини сильний стоматит, який не дасть продовжувати основне лікування. Будь ласка, підтримайте цього чудового, веселого і товариського хлопця! Адже будь-яка затримка в лікуванні для наших маленьких друзів може бути фатальною.
            Допоможіть купити Віфенд. Не вистачає 6412 гривень.


                       Яринка Бардин, нарешті, закінчила курс хіміотерапії. Якими зусиллями він дався дівчинці, знають, напевно, тільки мама і лікуючий лікар. Але Яринка змогла, вона сильна дівчинка, до того ж, турбота рідних, близьких, і зовсім незнайомих людей дуже підтримувала дівчинку!
            Але лікування ще не закінчено. Зараз дівчинка проходить курс променевої терапії, на фоні якої вона повинна приймати препарат Ланвіс. Потрібно дві упаковки вартістю 850 гривень кожна - всього 1700 гривень. Для дівчинки на рахунку фонду залишилося всього 50 гривень.
            Допоможіть викупити дві упаковки Ланвіса.

 

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавшипризначенні:  Добровільна пожертва для (П.І.П. дитини).