Новини / Вівторок, 11 вересня, 2012

Знання та сови на творчому занятті:)

Яке відношення одне має до другого? Прямопропорційне:). Сова з давній часів виступає як символ мудрості. А пояснювали люди це тим, що її природня поведінка нагадувала стиль життя філософів, а здатність сови бачити в темноті зробила її образом проникливості та інтуїції. А якщо врахувати, що даний тиждень є першим навчальним – школярі на уроки, а студенти на пари…Ми не могли пройти мимо цієї події, й обрали тему суміжну із знаннями:).

           Розумна пташка  дуже зацікавила дітей із гематології:). Незважаючи на серйозність сови та її науковий символізм, вона викликала у дітвори покращення настрою та посмішки:).

Богдана Погуляєва та Іванка ми можемо побачити на спільній фотографії:). Як сфотографувались разом, то й напишемо про них загальний абзацик:). Працючи поруч один біля одного, хлопці зробили чимось подібних пташок,  їхні сови перейняли одна від одної досить багато. Та відмінного також не мало - особливістю у роботах є те, що Іванко приклеїв оченята верхівку тіла, коли Богдан на нього. Що одна, що друга ідея  втілились у роботах дуже гарно!

         Максимчик творить як завжди у своєму амплуа – виключно згідно власної фантазії та креативного бачення. А цієї суботи хлопчик побачив жабку:). І миттю взявся до переведення образу із уяви у дійсність:). Тваринка вийшла дуже кумедною, а її широку посмішку перевершить лише усмішка Максимчика:).

            Цього творчого заняття ми знову «зустріли» ту Соломійку Паньків, якою звикли її бачити – усміхнену та життєрадісну(тому що минулого тижня дівчинка була трохи пригніченою). За яку б творчу справу вона не взялась – усе пройнято сонячним позитивом та променистою енергією. Сова у неї получилась такою ж, незважаючи на те, що це нічний птах:). 

             Іринка явно любить освіту та науку, тому що поставила сову на велетенський та міцний фундамент. Робота - дуже гармонійна. Такий результат спостерігаємо через три використані кольори: червоний, синій та фіолетовий, що є поєднанням перших двох. Старанна дівчинка, все вийшло  - красиво!

           Пташка  Богданочки Степи вилита сова із мультфільму про Вінні-Пуха:). Поважна, серйозна та водночас дуже кумедна:). Використані кольори включають у себе як теплу, так і холодну кольорову гаму, можливо, через те сова і є такою різноплановою. Ось така симпатична тваринка вийшла у Богданки:). Чудова робота!



            Дуже тішимось, що нарешті побачили усмішку Насті. Нехай дівчинка у масці, та її сяючі оченята «говорять» самі за себе:). А тепер переходимо до її творіння – воно величне:)! Перш за все через розміри сови – вони дійсно вражають:). Але не тільки у цьому вся краса роботи – вона дуже різнобарвна, а її деталі дуже акуратні та цікаві.  



           Неабияк старався аби створити дуже розумну сову Дем’янчик, намагався настільки, що змучився й заснув:). Про неабияку освідченість птахи свідчить капелюх, такі давним-давно носили мудреці та філософи:). 

Дітвора із хірургії  вкотре вразила нас творчим запалом, самостійністю та незвичним використанням кольорів. 

            Перше, що привертає увагу в роботі Оксанки, це велетенські очі пташки:). Саме вони і є важливою характеристикою сови як нічної істоти:). А для великих очей необхідні великі брови. Це наступна властивість пташки Оксанки:). Великі очі та брови вимагають великих розмірів сови загалом:). І про це дівчинка не забула:).Вся робота  - дуже пропорційна та  миловидна! 



           Христинка склала із  cову відмінну від усіх інших, котру я б назвала мешканкою африканських просторів – яскрава, різнобарвна і чимось схожа на папугайчика:). Можливо, дівчинка винайшла  цікавий  та веселий вид птах «папугосови»:). 

            Сова цього хлопчика – класна, спокійна та дуже приємна:). Творцю виробу із гофрокартону  вдалось творчо підійти до роботи й створити незвичну та своєрідну пташку!

Символізм символізмом, та дітей із Дністерської, швидше за все, сова привабила  як загадкова і симпатична тваринка. З роботою впорались прекрасно, і не дивно, тому що, за яку б творчу справу вони  не взялись, все виходить просто чудово:). 

БФ"Крила надії"

тел. 240-76-13