Новини / Вівторок, 16 жовтня, 2012

Африканські аплікації у гематології та хірургії Львова :)

Дощ, небо затягнуте хмарами, негода така, що тільки вдома сидіти і пити тепленький чай. Та що ми бачимо у двох відділеннях лікарні? У гематології та хірургії вирує літній позитив та кипить жагуча творча робота! Так, цей день був дійсно «спекотним» завдяки творчому заняттю:). А саме - яскравим африканським аплікаціям:). Для створення роботи нам стали у пригоді кольоровий папір, картон, макарони, нитка для в’язання, гофрокартон, кольорові контури та клей. Від різноманіття запропонованих матеріалів аж очі розбігалися:). Та ми не розгубились і знайшли призначення для них усіх:).

               Теплі промінчики пробились крізь хмарки  до  гематології, і незважаючи на дощ, що моросив за вікном,  у відділенні панувала тепла творча робота!

             Богдан Погуляєв! Кожного разу, коли цей приємний та жартівливий хлопець відвідує заняття, про нього хочеться написати силу силенну позитивних слів! Цієї суботи це стосується як підходу до аплікації, так і надзвичайно дотепних та  проникливих коментарів :). Ну а зараз – власне про аплікацію. Вона дуже незвична та миловидна, і це завдяки чудовому використанню кольорових контурів та забарвленню шкіри африканського жителя, воно - синє. О ні, не подумайте про його персонажа нічого поганого:). Це просто африканський «Аватар»:).

          Дуже швидко та водночас якісно впоралась із роботою Солька Паньків. Усі ми дивувались – як їй це вдалось? Та опісля радісного – «Додому!», причина стала очевидною:).Окрилена  такою позитивною новиною,  Солька творила ще потужніше, аніж завжди:).

 

             Що Ромчику Мотлюку, що Олесю було не до аплікації. Враховуючи те, що хлопці із однієї палати і проводять разом багато часу, їх не завжди переповали  дружні емоції:). Заняття перетворилось на справжні суперечки та дебати між ними:). Мами не витримували та пересаджували дітей подалі одне від одного, та цього на довго не хватало, і все ішло по колу:). Завдяки ним творче вийшло дуже динамічним та жвавим:)Коли є сили на суперечки, то можна тільки тішитись – значить дітки досить добре себе почувають:). А щодо аплікацій скажемо наступне - мами неабияк постарались і зробили для своїх діток чудові та не прості африканські портетики:).

           Маленьке сонечко Настя Садура разом із турботливим татом створили дивовижну аплікацію. Ми можемо побачити ніжну, екзотичну красуню, плаття якої  переповнене плавними хвильками. Притягуюча до себе та заворожуюча робота! Молодці!

          Цієї суботи Назарчик Трегуб був справжнім арт-керівником. Із своєю роллю хлопчик впорався дуже добре, і навіть перевершив усі сподівання:). Тому що замість звичного на цьому занятті африканського силуету, ми бачимо русалочку!!! Назарчик разом із мамою   доповнили ідею створеними із ниточки водорослями та бульбашок промальованих за допомогою блакитного контуру! Дуже своєрідний та пригожий витвір!

         Вікуся  не легко та часто із сльозами на очах переносить процедури, навіть безболісні. Цієї суботи вони трохи попсували маленькій настрій – тому теплий силует чужоземної  красунечки був  дуже доречним:). Дівчинка  не гаяла часу – посилено нарізаючи «тонну» барвистих клаптиків паперу:).

           Іринка створила аплікацію із дуже гарною африканською дівчиною. Особливу увагу вона приділила платтю екзотичної панянки, тому вона вийшла у неї справжньою модницею:). Приємним відкриттям стало те, що дівчинка не сидить у відділенні склавши руки, а креативно працює й протягом тижня - Іра дуже красиво оздобила власну палату яскравими гірляндами із кольорового паперу!

          Спека та жарке сонечко завітали і у відділення хірургії:).

          Христинці, як світлій та сонячній дівчинці,  африканська тема стала дуже близькою:). Дівчинка зробила 2(!) теплі та яскраві аплікації, від яких не можливо відвести погляду! Дивишся на них  і ти вже серед літніх, мальовничих пейзажів та ніжишся на спекотному сонечку:).  Такого результату Христинці вдалось отримати завдяки насиченості та різноманітності кольорів(адже Африка – це колір, колір і ще раз колір:)) та незвичним орнаментам! Молодчинка!

          У своїй аплікації маленькій Таїсії та її мамі вдалось створити дуже елегантну африканську леді із  стильним блайзером та дамською сумочкою у руках! Вишуканість у її роботі проявилась неспроста, бо дуже відповідає ніжній, витонченій дівчинці, яка, до речі, позує не гірше за будь-якої топ-моделі:).

         Перше, що сказала Валерія Фостійчук про власну роботу – як же в неї тремтіли руки, коли вона малювала контурами. Але, стоп! На її аплікації все виконано бездоганно! Вона перейнята заморською та жаркою атмосферою. Чудова робота, а Валерія, як завжди – чудово попрацювала:).

          Справжню красу зробив на творчому  і Олекса,  добре це усвідомлюючи, він гордо став до фотографії із високо піднятою головою:). У його руках ми можемо побачити дуже експресивну, наповнену потужною енергією роботу! Супер, так  тримати!:).

         Опісля заняття додому ішлось із теплими почуттями та емоціями. І приходить розуміння, що це далеко не  через екзотичну тему заняття, а завдяки  сонячним діточкам із Дністерської:). 

           БФ"Крила надії"

           тел.240-76-13