Новини / Вівторок, 24 грудня, 2013

Розпис ялинкових іграшок на Дністерській 27!

Все менше й менше часу залишається до новорічно-різдвяних свят. Тому вже варто задуматись про прикрашання їхнього головного символу - ялиночки! Дітки із ЗУСДМЦ традиційно одягають на неї власноруч розписані іграшки. Тому цього тижня ми озброїлись пензликами і взялись за малювання по склу.

                

            Про те, що свята вже не за горами свідчить і маленька кількість діток у відділенні гематології. Багатьох лікарі відпустили на «канікули» додому. А ті хто залишились у лікарні активно працювали на творчому.

                

Сам на себе не схожий був цієї суботи Святославчик. Спокійний, тихенький, «весь в собі». І все через гормональну терапію і те, що всі свята доведеться провести у лікарняних стінах… Нас Святославчик чекав і прийшов на заняття одним із перших. Разом із мамою він дуже красиво розписав іграшки зимовими мотивами.

                  

            А ось Вікуся Рубаха завжди тихенька та спокійна. А ще, як виявилось, дуже соромязлива. Через комплімент з боку волонтерки, ледь за тата не ховалась:). Працювала цього тижня власне із ним, вони разом розмалювали обрані прикраси різними візерунками.

                 

            Дуже сподобалась робота із ялинковими іграшками Тарасику Артишку. Він навіть сказав, що знає хто поїде за ними в «Метро», тонко натякаючи на маму:). Нарешті хлопчик помаленьку «відходить» опісля операції і зібрався силами, аби стати із ліжка і помаленьку самому пройтись по лікарні!

           

           Вже вдруге помічницею у творчій роботі Марічці Кінаш стає її сестричка. Дівчатка чудово працюють у тандемі, тому дуже швидко впорались із малюванням.  Навіть прикрасили іграшки власним декором.

             

            

          До вподоби розпис ялинкових прикрас був і маленькому Нікіті.  Дві іграшки хлопчик оздобив повністю самостійно, зобразивши на них авангардну картину:).

            

          Яскравими та різнобарвними вийшли роботи у Алінки. Завдяки ним дівчинка показала як в декількох виробах можна використати велику гамму найніжніших кольорів!

               

         Залюбки взявся за розпис ялинкових прикрас і Владик.

            А ось у хірургії дітей було чимало. Усі добре попрацювали і кожен розмалював іграшки у власному, неповторному стилі.

Захоплюємось силою волі нашої Софійки Єфіменко і тримаємо за неї кулачки! Адже дівчинка навіть зле себе почуваючи не пропускає творчих занять. І працює як завжди на високому рівні. Молодчинка!

                 

            Незважаючи на те, що прийшла зима, Дем’янчик Бандурович  вирізняється сонячним настроєм, який дуже вплинув на його роботу – ялинкові іграшки наповнені літньою, теплою енергією:).

           

         А ось Міша повністю перейнявся новорічно-різдвяною тематикою. Кожну прикрасу хлопчик оздобив зимовим мотивом. Міша чудово передав розписом атмосферу, що вирує протягом зимових свят!

Дуже активною цієї суботи була Вероніка. Їй хватило терпіння аж 5 іграшок!

Добре попрацював цього тижня і привітний Лукянчик.

Вже з нетерпінням чекаємо наступного заняття, і наперед знаємо, що діти будуть від нього в захваті! Адже це будуть такі улюблені ними ялиночки із креп-паперу!

          

          БФ"Крила надії"

          тел.:240-76-13.