Новини / Вівторок, 28 січня, 2014

Королі та королеви міста Лева!

Наші малюки справжні майстри перевтілень, і яке б амплуа ми їм не запропонували - вони завжди "за!":). Цього тижня дітки приміряли на себе образ королів, що їм було особливо приємно:)!

            

            Розпочнемо із королівства гематології.

                

Вікуся Рубаха, наша маленька скромниця, вирішила, що до королеви ще недоросла, тому поки варто називати її принцесою! А ось працювала вона стримано та дуже витончено, тому трималась як справжня королева:).

Бачили б Ви Вероніку, як тільки вона одягнула корону на голівку! Маленька одразу ж засяяла і почала щиро усміхатись(фото лишень частково передає всі ці емоції)! Думаю, Вероніка ще довго не знімала виробу!

Юрчик, як і завжди, додав своїй роботі чудових, креативних елементів. І як ми вже зауважили, він ненавмисне обирає саме ті кольори, які найбільше схожі до кольорової гами його одягу:). У Юрчика все має бути гармонійно:).

А Богдана  виглядала як справжня королева! Така ж поважна та красива:).

Максимчик Гонський, як це вже традиційно повелось, натхненно нарізав клаптики картону. У цей час мама створювала для нього милий виріб! І до речі,  те що він король, а не маленький принц, ні в кого не виникало сумнівів. Погляньте лишень, як  гордо він тримається на фото:).

Владик не часто відвідує загальні заняття. Та запропонована тема його зацікавила і він без вагань завітав у їдальню. Працював самостійно і акуратно. Як йому у короні, на жаль не побачили, тому що хлопчик посоромився фотографуватись. Та думаю, Владику в ній дуже гарно:).

Ігорко прийшов на заняття найпершим і покинув його найпізніше. Тому що цей привітний хлопчик хотів довести все до досконалості! Прекрасний підхід до роботи і звісно ж сама робота:)!

Дивуюсь Сашкові! Зазвичай енергійних дітей де тільки не побачиш,  а активному хлопчику вдається всидіти на місці і спрямувати усю увагу на творчу роботу! Цю його властивість зауважили не на одному занятті, та протягом цього тижневого  вона проявилась найбільше! Результатом його старанної праці стала красива корона.

Знайомтесь, це дівчинка із незвичним ім’ям, Ліана. На занятті - вперше, та  трималась на рівні з іншими діточками. Вона зробила корону, яка ще більше виділяла її й так виразні блакитні як море очі!:)Чудова робота!

А тепер переходимо до сусіднього гематології королівства хірургії:).

Святославчик Мацанті цієї суботи був засмученим та оченятка весь час були мокрими від сліз, і лиш фотоапарт на декілька хвилин відвернув його увагу від негативних переживань. Тримаємо за маленького кулачки! І на наступний тиждень дуже хочемо побачити його усміхненим та активним.

Андріана підготувалась до  нашого приходу, тому що як тільки ми завітали у її палату, одразу ж побачили іграшку, яку вона пообіцяла показати цієї суботи. Слова дотрималась! Та словами все не завершилось, Андріана взялась і за створення виробу, якого дуже акуратно та гарно прикрасила.

Коля настільки скрупульозно взявся за завдання, що продовжив роботу і опісля заняття, тому що для втілення великої кількості творчих ідей йому  бракнуло часу.

                

                

            Андрійко та його колега по палаті та творчій діяльності створили дуже симпатичні корони. Одягнувши їх, вони одразу ж перетворились на милих та веселих принців:).

                

                

            І знову дякуємо Анні із Горлівки (Донецьк), яка вкотре передала нашим малятам  солодощів на будь який смак та настрій! Діти та їхні батьки залюбки скуштували їх до кави та чаю!

               БФ"Крила надії"