Новини / Неділя, 13 квітня, 2014

З 1 квітня!:)

Гучний дитячий сміх – це далеко не те, що ми зазвичай чуємо, перебуваючи у відділеннях лікарні… А як ми знаємо, без позитивного настрою і лікування іде важче. Тому не могли оминути таке маленьке свято, як день сміху:)! Зустріли його, як це традиційно повелось, виготовляючи кумедні окуляри і звісно ж із усмішками на обличчях!

               

           Розпочнемо статтю із гематології.

               

Креативний Ромчик Перцев здивував нас як ніколи! Його ідея із окулярами-жучком – просто фантастична! І викликала сміх не лишень у діток, а й волонтерів!

Що-що, а це заняття  точно для непосидючої та завжди веселої Лідочки! Під час заняття вона була, як і зазвичай, енергійною та жартівливою. Та одягнувши окуляри, Лідуся раптом перетворилась у дуже серйозну леді:).

Симпатичними та трішки завеликими вийшли окуляри для Соломійки Попіль. Та це не біда – на виріст:).

Дуже добре попрацював під час заняття Миколка. Його окуляри прикрашені малою кількістю деталей, та вони дуже влучно доповнюють одна одну! Одразу ж видно, що хлопчик не клеїв на роботу все, що йому сподобалось, а дійсно відповідально взявся за діло! Завдяки цьому зробив дуже милий першоквітневий аксесуар!

Дуже пасують окуляри маленькій красуні Вікусі Рубасі!

Чудово попрацювали і ці двоє маленьких творців!

 А тепер пора переходити до хірургії та дотепних робіт  діток із цього відділення!

Василько Садовський вже не вперше створює окуляри. І цей досвід дав змогу хлопчику швидше, аніж інші зробити  2 пари окуляр!

Не відстав від Васьки й Олежик. Свої кумедні аксесуари привітний хлопчик зробив дотримуючись однієї тематики, використовуючи при декоруванні наклейки машинки!

Ну нарешті ми побачили усміхненою зазвичай серйозну Марійку! Раді таким позитивним змінам та її творчій активності!Молодчинка!

Іще декілька веселих робіт від позитивних малят!

 

Якщо Ви бажаєте  фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду з призначенням платежу:  Добровільна пожертва на проект "Творча майстерня".

               БФ"Крила надії"