Новини / П'ятниця, 27 червня, 2014

Сонячні сови на Дністерській 27:).

Так-так, знаємо, багато хто з Вас міг подумати "Ну як сови можуть бути сонячними, якщо це нічні тваринки?". А відповідь дуже проста - яких тільки див не трапляється, коли наші діти беруться за творчість:). Ось власне цієї суботи відбулось одне з них, вони виготовили яскравих та кольорових сов.

              

Ну що ж, розпочнемо із  "дивстворених дітьми їз хірургії.

Коли мова заходить за Юрчика, не можу надивуватись його цікавому прізвищу  - Буйна, а від недавна і  неабиякій життєрадісності та енергійності хлопчикаВеселий Юрчик залюбки взявся за роботу і обрав для власної тваринки жовто-блакитні кольори. А опісля виготовлення сови, вирішив продовжити творчу справу й трохи помалювати.

А ось Олежик Кордюк та його мама  нас нітрішки не здивували. Адже працювали у звичному для себе режимі - на всі 100% та дуже креативно:)! Не треба сильно придивлятись до роботи, щоб побачити безліч цікавих деталей, наприклад, Олежик зробив сові животик:). За декілька років, що ми проводимо це заняття, до такої їдеї ще ніхто не додумався!

Перше враження, коли я побачила Іринку опісля тривалої перерви було наступним: "Як малеча виросла!". Ось і мамі більше помагала, бо, як-не-як, вже доросла:). А результатом їхньої спільної  креативної діяльності вийшла чудова сова.

Дуже змінився і Віталік Лесюк, подорослішав, посерйознішав, зовсім не схожий на маленького та гіперактивного Віталіка, якого ми знали рік тому. Та любов до твочорсті залишилась незмінною: хлопець  залюбки сторював пташку. Для роботи він обрав оригінальне поєднання кольорів. Завдяки цьому його сова виглядає незвично та цікаво.

А за цією чудовою совою сором'язливо сховалась  Яця Цар:).

А тепер переходимо до гематології. Тут  креативило "жіноче царство" -  на занятті були одні дівчатка:).

На цьому творчому волонтери не могли надивуватись одній із них, Катрусі. Дівчинка встигала і розповісти про все на світі, і побігати і попрацювати. Більше того, за справу взялась із неабиякою серйозністю та відповідальністю. Словом, у роботі Катя -доросла не по роках! Принаймні на цю думку  підштовхнули волонтерів їхні спостереження:).

Ляночка була такою ж енергійною та бадьорою. Така позитивність властива їй не лише під час творчих, а навіть при черговому поступленні  у відділення(яке відбувалось на тижні): дівчинка щебетала так, ніби її виписують:). Та повернемось до заняття: Ляна працювала у веселому тріо разом з Катею та Вікою, де створила цікаву сову. Молодчинка!

А осьВікуся Рубаха не могла похвалитись такою бадьорістю та активністю, як  двоє попередніх дівчаток. А усе через те, що вона довгий час  "боролась" з інфекцією. Це був справді непростий період. Але  тендітна та сором'язлива дівчинка, незважаючи на слабкість, прийшла на загальне заняття і взялась за виготовлення пташки. Завдяки створеній Вікою краватці, її сова вийшла дуже інтелегентною та аристократичною:).

Віка творила у звичному для себе темпі, повільно та непоспішаючи. Тому  не встигла впоратись із роботою під час заняття:(. Готовий виріб ми побачимо вже на наступний тиждень. І з нетерпінням чекаємо, чим же цього разу здивує нас ця креативна дівчинка.

Дуже ніжною та милою вийшла сова у Христинки.

А ось іще декілька виробів від діток із відділення хірургії та гематології.

Якщо Ви бажаєте  фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити фонду з призначенням платежу:  Добровільна пожертва на проект "Творча майстерня".

 БФ"Крила надії"