Новини / Субота, 20 вересня, 2014

Білошапко Ростик. Ціна життя – 55 844 Євро!

На сьогодні Білошапко Ростик як ніколи потребує фінансової допомоги. Наш хлопчик закінчив основне лікування, уся протирецидивна хіміотерапія позаду, у Ростика ремісія і тепер попереду пересадка кісткового мозку.

 

Оскільки родинного донора немає – ТКМ в Україні неможлива. Ростика готова прийняти клініка у Вроцлаві. Стан Ростика на стільки непередбачуваний, що пересадку потрібно робити чим скоріше, і в принципі, всі готові, і донор також вже є. Затримка лише за оплатою.

Пошук донора обійшовся 2000 Євро (34585 грн) – його ми змогли оплатити завдяки вам, а також завдяки коштам, що були зібрані на реквізити фонду для Лядова Юрчика (14233,00) та Тетянки Герасименко (20190,00). І Тані, і Юрчику ТКМ оплатило МОЗ і зібрані кошти сім’ї цих дітей передали для Ростика. Щиро дякуємо!

Вартість ТКМ –  97 953 Євро. На щастя донор знайшовся скоренько і вже готовий до операції, але фінансовий стан батьків не дає можливості здійснити її. Батькам Ростика до сьогоднішнього дня вдалось зібрати лише 2039 Євро. На рахунках фонду після оплати пошуку донора залишилось – 1271 гривня (70 Євро).  

Та дива ніхто не відміняв, тому є і хороші новини – 40 000 Євро для Ростика вже  є зарезервовані на рахунку Вроцлавської клініки – це кошти, що були зібрані на ТКМ для Лядова Юрчика і не були використані, бо операцію оплатило МОЗ. Цю суму батьки Юрчика також передають для Ростика, бо прекрасно пам’ятають, як це, коли життя твого сина має цілком реальну ціну і залежить від грошей… Пройшовши через цей жах самим, вони дуже хочуть щоб Ростик одужав!

Також для Ростика передали кошти батьки Танічки Дзюби (14528 грн ) – ці кошт и пішли на оплату антибіотиків, що допомогли Ростику справитись з інфекцією і продовжити лікування. Сюди ж пішли і кошти, зібрані для Левченка Максима 7390 грн. Ми і батьки Ростика щиро дякуємо цим сім’ям, що, не зважаючи на свої труднощі і біль, намагаються рятувати ще й інших дітей. Дякуємо вам!

Та попри все, коштів катастрофічно бракує. До збору залишається 55 844 Євро на оплату лікування і для сім’ї Білошапко ця сума надалі залишається не підйомною… Тоді як лікарі радять чим скоріше везти хлопця на ТКМ, бо тут йому можуть запропонувати лише підтримуючу хімію і власне на цій підтримуючій і стався рецидив. Пересадка – єдиний шанс, і якщо за два тижня Ростик не буде в клініці – цей шанс ми втратимо, а з ним і Ростика…

            Сам Ростик зберігає оптимізм, жартує, відвідує творчі заняття, дихає вільно – киснева залежність, на щастя, пройшла.

Будь ласка, допоможіть врятувати Ростика! Ми дуже вдячні всім, хто допомагає нашому хлопчику всі ці роки, завдяки кому він пройшов обидва лікування, всі курси хіміоткрапії, завдяки кому здолав інфекцію, що майже добралась до мозку, завдяки кому він вірить, що все буде добре! Та сума для батьків хлопця просто не реальн і Ростик вкотре дуже потребує нашої допомоги!

Допоможіть зібрати кошти!

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Білошапко Ростика.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02