Новини / Понеділок, 22 червня, 2015

Котики-песики:).

Як то кажуть, повторення - мати навчання. Ось ми знову взялись за орігамі. Складали котиків та песиків(мабуть, найулюбленіші тваринки наших малят). Із завданням діти впорались просто чудово. В чому ми, звісно ж, не сумнівались:).

               

У гематології працювало всього 2 діток.

Одним із них був Августинчик. Він був дуже змучений, з палати виходити не можна, бо в нього бронхіт… Але незважаючи на це, Августинчик мило нам усміхається і приймає участь у занятті! Золота дитинаJ! Він разом з мамою підійшли до орігамі дуже креативно: додали чимало власних елементів, що зробило їхню роботу оригінальною.

Маленька Анічка складала котика та песика разом з татом. І дуже тішилась кожній тваринці. А ще встигла помалювати фломастерами.

У відділенні хірургії було більше діток. Якими вийшли їхні роботи дивіться далі.

Богданчик Смиричинський перший, хто  взявся за орігамі. Інші дітки побачивши, як гарно хлопчик працює з мамою, теж захотіли долучитись до процесу. І тому Богданик давав усім цінні настанови, як зробити тваринок. Вчитель з нього вийшов дуже хороший:).

Власне учнем Богданчика став Андрійко Харів. Цей малюк встиг і орігамі поскладати, і побавитись і мультики подивитись. Шустрий хлопчик:).

Марічка Савчинпрацювала дуже старанно. А її котики вийшли справжніми красенями!

Іще декілька робіт від наших маленьких творців.

 

Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізити http://krylanadiyi.org.ua/info/rekvizyty/фонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

                                        Тел.:0673232550