Новини / Вівторок, 07 липня, 2015

Літні пейзажі на Дністерській 27:).

На початку кожного тижня ми зустрічаємось із стандартним питанням: Яку ж техніку використати цього разу? Власне цього заняття ми знали зазалегідь, що це буде малювання на полотнах. Єдине, з чим ми так і не змогли визначитись, що ж саме малюватимемо з дітками. Та малята взяли ініціативу в свої руки, і вирішили зобразити на своїм малюнках все що спаде їм на думку. Але якось ненароком вийшло, що усі вони створили літні пейзажі:). Цікаве співпадіння:). Ну що ж, далі Ви можете ознайомитись із роботами діток.

У хірургії заняття проходило у спокійній і звичній для відділення дружній атмосфері.

Яна Цар – наш маленький талант. А ще вона дуже працьовита дівчинка, тому що після створення 2 картинок, Яночка анітрішки не змучилась і взялась за ще 2 малюнки!

Цей малюк разом з татом намалював красиві краєвиди, морський та гірський. Їм настільки чудово вдалось передати всю суть цих місцевостей, що дивлячись на малюнки, так і хочеться туди потрапити.

Щоб Богданчик Смиричинський і не намалював машину?  Такого точно ще ні разу не було. Це заняття- не вийняток. Ну а після виконання цього щавдання, можна з чистою совістю попрацвати на вільну тему. 
У гематології діти всі як один почали малювати море. І у кожного воно вийшло по своєму неповторним.

Особливо захопив захід сонця красуні із відділення. У її роботі дуже цікаво поєднано кольори і малюнок несе якусь особливу енергетику.

Ось таким загадковим і трішки норовистим(завдяки хвилькам) вийшло море Дмитрика Николишина.

Назарко Трегуб – спец у всіх творчих питаннях. А коли мова заходить за малювання, то справа триває лічені хвилини. Ось так, з простотою та легкісю у Назарка получилось симпатичний літній пейзаж.

Ці дві картинки належать Данилкові.
А ось іще декілька робіт від діток з гематології та хірургії.




















Якщо Ви хочете фінансово допомогти у проведенні творчих занять, можете переказати кошти на реквізитифонду. Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

                                        Тел.:0673232550