Новини / Вівторок, 11 лютого, 2014

Намисто із макарон:).

У похмурі, дощові дні так хочеться чогось яскравого та весняного! В такі моменти розуміємо, що зимові заняття вже вичерпали себе і пора розбавити пасмурність різнобарвними фарбами:). От і взялись за кумедну тему: виготовлення прикрас із макарон:). Робота із цим матеріалом дуже сподобалась діткам, і вони з усмішкою приступили до виконання завдання:).

               

               Розпочнемо із хірургії і  макаронних виробів, які створили дітки із відділення.

                         

Зазвичай ми пишемо про те, що Олежик - дуже креативний хлопчик. Та чомусь позв увагу проходили такі його риси, як наполегливість та надзвичайна старанність. І цього разу ми точно не могли її не зауважити. Олежик зробив аж 3 прикраси!!!Коли декому терпіння ледь на одну роботу хватило:).

Дуже-дуже гарним, як на мене, вийшло намисто у Андрійка! Все так акуратно, чудово підібрані кольори та елементи. Просто супер!

Майстриня з багаторічним  стажем, Валерія Фостійчук, без вагань взялась за роботу! Як завжди, дівчинка вирішила зробити цікавий, непростий витвір, та для втілення своїх ідей в реальність їй трішки бракнуло часу. Тому вона ж продовжила роботу і опісля творчого заняття.  Не терпиться побачити готову прикрасу!

Ура!Ура!Ура! І знову усмішка від ще колись такого «скупенького» на неї Лук’янчика:). Та на відміну від минуло тижневої, вона – ділова і доросла. Що показало нам – одна емоція може по різному проявлятись! Прикраса у Лук’янчика  вийшла хлопчачою – тут ми не побачимо бантиків, а  лишень машинки, літачки та мотоцикли:).

Перш ніж приступити до розпису, Міша уважно відібрав кожну деталь, тому що хлопчик хотів аби все було гармонійно та продумано. Ну що ж, у  нього все вдалось:).

Гарно попрацював цієї суботи прихильник творчих занять, Василько Садовський.

А тепер переходимо до діток із гематології та їхніх витворів.

От що-що, а це заняття дійсно створено для Максимчика Гонського! Так сподобалось йому розмальовувати макаронинки!  Дуже вибачаємось перед Максимчиком, що не розмістили фотографії з ведмедиками, її просто немає і все:(. Цей недолік компенсуємо тим, що цього тижня «закинемо» два його фото.

Сором’язливий, милий, привітний, творчий та самостійний хлопчик. Так-так, це все про одну дитину – Ігорчика, який дуже добре попрацював на занятті і завдяки цьому виготовив гарну прикрасу.

Аліночка не лишень розмалювала макарони, а й оздобила їх крапочками! Оригінально і симпатично!

Тарасик Артишко та Вікуся Рубаха вирішили не робити розподілу типу «це хлопчачі, а це дівчачі деталі» і залюбки використали різні макарони для створення прикрас. Завдяки цьому виріб вийшов універсальним і підійде будь-кому!:).

Як завжди позитивним, активним та налаштованим на творчу роботу був цієї суботи Сашко.  Хлопчик не пошкодував часу для того аби зробити величеньку прикрасу.

Яскравим та миловидним вийшло намисто у Соломійки!

Це не всі прикраси, які зробили із макаронників наші діти. Ось іще декілька симпатичних робіт!

Ось таким, було заняття минулої суботи. А весь наступний тиждень присвятимо підготовці до дня св. Валентина, аби цікаво привітати тих, кого щиро любимо! До наступноготворчого!

БФ"Крила надії"