Новини / Вівторок, 02 жовтня, 2012

Індійські слони у Львові:)

Опісля тем присвячених Єгипту і Тібету, ми поволі перейшли до не менш загадкової та прекрасної Індії. Це та країна, культура, якої не залишить байдужими тих, хто полюбляє екзотику та пригоди. Сказавши слово «Індія» виникає безліч асоціацій, таких як: йога, Тадж Махал, Ганг, Гімалаїі, пейслі … і СЛОНИ! Саме на останніх ми і зупинились обираючи тему для творчого. Створювали їх за допомогою картону, нитки, клею ПВА та техніки квілінгу.

Охочих творчо попрацювати у гематології було чимало. І що найважливіше - не просто  попрацювати, а  викластись на всі 100 %:).

 

Розпочнемо статтю із опису праці Сольки Паньків. І це зовсім неспроста!  Якось дівчинка поділилась з нами, що слоники - її найулюбленіші тваринки! Тому виріб зроблено із неабиякою любов’ю та натхненням:). Яскравість, барвистість та форма елементів дуже нагадують цукерочки «M&M’s». Аж хочеться скуштувати хоч одного із них:). Незрівнянна  робота!:)

 

Творіння Сашка схоже на чіткі, прораховані креслення. І цей стиль дуже влучно відтворює символіку індійських слоників,  які з давніх часів уособлювали мудрість:). Та справа не лише у зробленій тваринці - чого вартує лишень задуманий погляд хлопчика!:). Так,  дана тема дійсно припала до душі малюку:).

 

Приємний,  теплий, делікатний! Саме таких похвал заслуговує витвір Юлі Репчак. Ну  як же він міг вийти іншим у такої ніжної та тендітної дівчинки:). Також варто зауважити, що Юля особливу увагу приділила очам слоника, тому  він -  винятково гарний:).

 

По-справжньому «індійським» є слоник  Богданки Степи. Красень, а точніше красуня! Про це однозначно свідчить оздоблення тваринки, а саме намистинки на голові та вушках. Зроблений слоник цілковито передає  радісність, яку проявляла на занятті дівчинка. Квілінгове творіння– дуже пригоже!

 

Море позитиву від творчого отримав Ромчик Мотлюк. Його можна розгледіти неозброєним оком, поглянувши на щиру усмішку хлопчика та його красивий виріб:). Слоник Ромчика  - сонячний та ясний, як і подобає теплій Індії:).

 

Блискуче впоралась із завданням Галинка. Її слоник – маленький шедеврик квілінгового мистецтва! Робота захоплює як кількістю та різноманітністю елементів, так і використаною кольоровою гамою! Нестандарним виявилось і застосування нитки. Дівчинка не лише обрамила нею обриси слоника, матеріал пригодився Галинці і для  оздоблення основи.  Вражаюча робота, від якої захоплює подих!:)

 

Засмученим та невпевненим вийшов на фотографії Іванко. Та як ми бачимо,  для нудьгування немає причин, тваринка  - незвична та дуже симпатична!:). Слоник, наче має  крила!  Неповторності творіння Іванка можна лиш позаздрити:).

Дуже захоплено працював на творчому Тарасик. Фантазуванню маленького не було меж, прикладом цього може слугувати його казковий слоник:).

Сімя Трегубів може пишатись як мінімум двома митцямималеньким Назарчиком та його мамою:). Кожного заняття вони чудово працюють не в залежності від теми. Красивий, веселий, цікавий слоник – одна із багатьох робіт, котра милує наш погляд:).

Відділення хірургії може похвалитись не лише надзвичайними слониками, а й …дракончиками!!!:). Так, уяві дітей можна лишень дивуватись:).

 

 

Владик, Владик!Твоя посмішка надзвичайно захоплює!:) А енергійність -  ще дужче!!!:) Владиславчик Кінаш створив безліч виробів, і кожен  - за допомогою різних технік та стилів роботи. Розпочнемо із слоника, головного героя цього тижневого заняття. Хлопчик підійшов до роботи дуже креативно: нитки він не використовував, натомість розмалював слона фарбами:). Наступним етапом був формування крилець та двохколірного хвостика! Та це не зупинило творчі поклики Владика і він пішов далі, сконструювавши разом із волонтером Володею дракончика(!). Цей запал вражає, тому що  складання цієї фантастичної тваринки займало у нас як мінімум годину! Та це ми ще про його малюнки не розповіли:). Відмінна робота! Владик – молодець!

 

Дивлячись на витвір  Оксанки, мимоволі переносишся у світ індійських казок:). Її слоник – неймовірний та нереально красивий! А все це  завдяки виточненому оздобленню виробу, ну і   звісно ж -  креативності дівчинки :). Неймовірна робота!

 

 

Максим Лань працював згідно власних вподобань та ідей. Його слоник – особливий, витриманий по всіх правилах сучасного мистецтва!:) Потужна праця!!! Оригінальність хлопця проявилась не лише у  квілінговому виробі,  а й  авангардному малюнку:). Дуже і дуже хороші результати!

Валерія Фостійчук дещо відійшла від індійського стилю на користь квіткового квілінгу:). І не прогадала!Прикрашений  квіточкою слоник виглядає дуже миловидним!

Опісля цього заняття стало зрозумілим, що поєднання тваринки+квілінг – чудове, і не залишить байдужим навіть найвибагливішого маленького творця:).

БФ"Крила надії"

тел.240-76-13