Новини / Понеділок, 24 грудня, 2012

Прикрасити новорічну ялинку? Залюбки:)

Давненько наші митці із ЗУСДМЦ не брали у ручки пензликів…Та тема заняття «розпис ялинкових іграшок» тонко натякає, що пора попрацювати над цієї прогалиною і розмалювати як мінімум по 4 новорічні прикраси:). Що ми і вміло зробили:)

               

               У відділенні хірургії милує око справжня красунечка – ялинка, що зі смаком прикрашена. Та чогось їй бракує… Дитячого хенд мейду, однозначно так! Виправляємо ситуацію, взявши по декілька ялинкових іграшок!:)

           

З першого заняття Анічка поповнила лави вірних фанатів творчих:). Ще би, дівчинка  - дуже креативна та охоче займається мистецьми справами і поза нашими заняттями! Цієї суботи Аня розмалювала 3 іграшки. Роботу виконано, тепер залишається лишень почепити  їх на ялиночку!

А ця світловолоса незнайомка, ніхто інший як Ліля Мацелюх! Ну справжня красуня! Дівчина  залюбки розмалювала аж шість ялинкових прикрас. А опісля, із почуттям виконаного обов’язку, поїхала додому, із ще кращим настроєм, аніж був до того!:)

Василько Нижник – влучний коментатор усього, що відбувається довкола та просто хороший хлопець, цієї суботи добре попрацював. Та попереду його чекала важливіша місія, від якої ми його перервали  - відповідальні справи за комп’ютером:).

Скільки ж радості приніс Сергійкові розпис іграшок. Та далеко не він викликав найбільшу усмішку у малюка, а фотографування. Дуже вже він любить цю справу!:) Прикраси у нього та його мами  хоч на головну ялинку міста, або ж  як мінімум відділення!:)

Сусід по палаті із Сергійком, ні на крок не відступив від другого, та може похвалатись такими ж красивими іграшками! І любов’ю до фотографування!:)

           

          Маленька Таїсія не сильно переймалась візерунками на іграшках, вирішила «взяти» кольором і їй це вдалось! Дуже стильно та красиво!

           

           Не нудьгувала на творчому і ця маленька красуня! Розпис проходив поволі, кожен елемент та візерунок не виникав спонтанно, а був результатом  роздумів та старань. Словом, як у справжніх майстрів!

            У гематології ще немає ялиночки, та це не означає, що ялинкові іграшки не стануть діткам у пригоді – ними можна оздобити палату, а й той домашню красунечку.

Мартуся Кода разом із мамою зробили із власних виробів симпатичну гірлянду, якою згодом прикрасили віконечко палати! Під час заняття маленька як ніколи була задіяною у творчий процес і розмальовувала іграшки без зупину. Серед цих шедеврів ми можемо побачити авангардний стиль, так і зимовий – сніговичків та ялиночку!

Олесь цієї суботи зробив нам чистосердечне признання – що не любить творчості та всього, що  з нею пов’язано! Впевнені, що жартував:)Тому що  з красиво розписаними  іграшками фотографувався охоче, миттю забувши про сказане перед тим:)

Ох скільки «перешкод» стояло між Настею Садурою та творчим, нариклад, безліч процедур! Та все ж  маленька розписала дві прикраси. Одна із яких дуже нагадує писанку:). Універсальна іграшка вийшла у неї та її тата!

Юлінька Репчак оздобила стільки іграшок, що нам не вдалось сфотографувати усі її роботи за один захід!:) Юля в суботу була дуже активною у всіх можливих сферах – від творчої до комунікативної! І до речі, відвідала загальне заняття, що не дуже властиво для дівчинки.

Трохи змучена та ослаблена, Іринка, знайшла сили для креативної діяльності! І дуже гарно та різноманітно прикрасила ще зовсім нецікаві та прості до того ялинкові іграшки.

На радість усім Віка знову сяяла від радості та активно працювала на занятті, розписавши до 6 іграшок! Ялинковими прикрасами дівчинка із татом оздобили телевізор і жартували, що їх розписала Маша із мультика. Бо Віка фотографуватись не хотіла, а на фото видно власне цього персонажа:)

            

Назарчик Трегуб не з тих хлопчиків, що гаятиме час, тому його ялинкові прикраси одразу ж після розпису красувались на віконечку, поряд із минулотижневою сніжинкою!Усе,  до свят палата підготовлена!:)

          

          Ще минулого тижня ми кликали Даринку на заняття, та вона не підійшла у їдальню.  «Чому?» -подумали ми. Та відповідь не забарилась – дівчинка дуже сором’язлива та скромна. Ці якості проявлялись і під час роботи над малюванням іграшок. Розписавши обрану кількість прикрас, Даринка просто сиділа за столом і спостерігала за усім. Допоки ми не запропонували помалювати іще, на що вона вагаючись погодилась! Гарний розпис, молодчинка!

           

        Богдан отримав справжнє задоволення від роботи на занятті, ділився з нами кожним своїм відкриттям чи орнаментом. Наприклад, розповів як він отримав на палітрі ніжний салатовий колір. Опісля заняття хлопець не сумував, а бігав по всьому відділенню із машинкою на пульті!:)

            З такою кількість оздоблених ялинкових іграшок, діти із відділення гематології та хірургії не те що відділення прикрасять, а й доповнять домашні ялиночки та деревця родичів:).  

БФ"Крила надії"

тел.240-76-13