Новини / Понеділок, 21 січня, 2013

Декупажні історії на Дністерській:)

І ось добігли до свого завершення зимові свята. Хтось із діток провів їх у домашньому колі, а хтось у лікарні. Та раз в тиждень ми намагались принести до останніх частинку святкової атмосфери через новорічно-різдвяні творчі заняття. Цієї суботи малюки займались оздобленням тарілочок у техніці декупаж. Вони прикрашали основи серветочками, на яких зображено улюблених зимових персонажів, таких як Миколай та олені. Не обійшлось і без головних атрибутів свята - ялиночок та прикрас на ці деревця.

            

              На зовсім білих тарілочках умить виникають прекрасні зображення, що передають особливу святкову історію. Ось так ми можемо описати роботу діток із відділення хірургії.

              

Декупаж Олексія Дороша – це справжній вихор,  сповнений руху та енергії. Цікаво, чи у всій цій різнобарвній метушні Миколай знайшов дорогу додому?:) Так, поглянувши на усе це різноманіття, можна сказати, що роботу виконано маленьким талантомJ

Святковий авангард на блюдечку:). Ось як можна назвати художньо-декупажні витвори маленької  Тасі.

А кого це ми бачимо на творчому? Любомирчика і це попри те, що заняття повязано із фарбами, яких так намагається уникати його мама(було на то веселі причини:))  І завдяки творчій роботі цієї суботи ми бачимо усміхненого малюка та дві його роботи. Сподіваємось палата не перетворилась на суцільні клякси:).

А ось декупаж Віки справді можна назвати маленькою різдвяною історією. Кого і чого ми тільки не бачимо на її роботі – традиційного Миколая, оленя, і таких улюблених всіма подаруночків під ялиночкою. Продумана та цікава концепція!

Ні на крок від попереднього відділення не відступала малеча із гематології.

А хто ж цей набурмочений малюк? Завжди усміхнений Ванька, як би це парадоксально не звучало! Відсутність посмішки на обличчі цілком виправдана – після тривалих свят вдома знову до лікарні... Тут Іванко часу не гаїть, візьмемо до прикладу хоча б створену ним декупажну тарілочку:).

А за маленьким на фотографії ми можемо побачити Бодьку ПРОГУЛЯЄВА. Так-так, я не помилилась у прізвищі, просто у його ручках щось не видніється задекупажена тарілочка!:)

Впевнено тримає у ручках  власні творіннячка Мартуса Кода. І з них двох одразу ж можна вгадати,  до якого ж із них вона приклала найбільше зусиль. Одразу ж відчувається вже звичний стиль  маленької:).

Ну дуже вже сподобалась серветочка із 6 персонажами Дмитрику Чучману! Тому що при роботі він використав її на двох тарілочках. Якщо поглянути наскільки вони вхожі усім між собою, виникає думка, що малюк хоче подарувати їх близьким, і аби нікого не обділити, створив однакові витвори:). Які вийшли дуже гарними!

Коли у серці вже розквітла весна, цього не приховати, навіть зимовою темою. Так і в Іринки з «снігу» попробивались квіточки та сонечко!:). 

Назарчик  Трегуб створив яскраву та позитивну роботу. Завдяки його творчій праці біла та зовсім звичайна тарілочка отримала нове різнобарвне життя:).

Зимове місячне небо, наповнене зірочками, зобразив на тарілочці  Дениско.  Напевно,  для того аби освітити Миколаю дорогу під час його подорожі:).

Гордо тримає тарілочку в рученятах Дмитрик Піхович. Одразу ж видно – працював сам:).

 

Казкова зимова тарілочка, що сповна передає різдвяну атмосферу.  Ось таких результатів вдалось досягнути  творцям цієї декупажної краси. Чудова робота!

Яся не лише оздобила тарілочку серветочкою із Миколайчиком, що вже готує подаруночки на наступний рік, а й намалювала ялинкові гілочки, що прикрашені кульками.

Ось так творчо попрацювали цієї суботи дітки із ЗУСДМЦ. Та, як ми добре знаємо, їм ще є  чим нас здивувати, що вони і роблять кожного тижня:).