Новини / Вівторок, 14 травня, 2013

Весняна акварель у Львові:)

Опісля насичених та надзвичайно активних пасхальних занять, нам захотілось повернутись до простого, спокійного, і такого улюбленого усіма дітьми малювання. Того, завдяки якому можна помріяти та дати волю власній фантазії:). Для такого творчого польоту ми обрали роботу із аквареллю, адже завдяки їй можна отримати дивовижні, легкі малюнки.

                  

             Спершу ознайомимо Вас із акварельними творіннями юних художників із гематології.

 

            Досить тривалий час  Ви могли не побачити у наших творчих статтях личка маленької красунечки Насті Садури. І це не через те, що її не було у відділенні чи вона не приймала участі на занятті, а тому що вона не хотіла фотографуватись. Та цього тижня відбулись приємні зміни – дівчинка була дуже комунікабельною, веселою та залюбки позувала перед камерою. Хороший настрій маленької передався і її роботі: малюнок вийшов дуже позивним, сонячним та кумедним.

            

                

            Коли мова іде про акварель, Юлінька Репчак одразу ж береться за малювання рибок:).І в принципі, це цілком обґрунтовано, тому що ця фарба «обожнює» воду. Та лишень рибками її творча робота не обмежилась – дівчинка намалювала фантастичних метеликів, кольори, яких плавно переходять з одного в інший та неначе переливаються на сонці. У Юлі вийшли прекрасні та яскраві малюнки!

           

А наступний абзац ми присвятимо Демянчику Гиричу, за яким вже давно міцно закріпилось прізвисько «сонячний малюк». І це не лишень через веснянки, а й через його світлий характер та милу усмішку. Такий же позитивний підхід з його боку бачимо і до творчості. У одному лиш малюку Демянчик зобразив котика, який дружить із мишкою, та сонечко, яке показує язичка. Ну хіба це не мило?:)

А хто ж цей  малюк? - перша думка, що виникла, коли я побачила ці фото. І дуже приємно здивувалась, коли  зрозуміла, що це Іллюша Пустовіт. Хлопчика не впізнати, адже зазвичай ми бачимо його дуже серйозним! А цього заняття Ілля був надзвичайно бадьорим та веселим. Свою енергію він спрямував на креативну роботу, намалювавши три абстрактні картини:).  Поки він був зайнятий власними творіннями, мама створила для синочка іще один дуже симпатичний малюнок із  рибками. 

А ось Ілоночка була вірна своєму амплуа маленької скромниці:). Та як ми вже знаємо, ця її якість аж ніяк не стосується творчості. Коли маленька береться за мистецьку справу, то виконує її досить впевнено та вміло. Візьмемо хоча б її спільний із мамою малюнок із зображенням котиків – дуже кумедних та красивих.

Вже другий тиждень поспіль у відділенні хірургії під час творчого приймає участь лишень одна дитина.

 

Цього заняття – це Віктор, привітний та милий хлопчик. І як виявилось – дуже креативний. Його акварельний собачка вийшов цікавим та яскравим!

Робота із аквареллю дуже позитивно вплинула на наших малюків, дала їм змогу розслабитись і просто помалювати, не обмежуючись конкретною темою чи завданням. І, мабуть, саме через це ми побачили усмішки й тих діток, які не так і часто нам їх дарують.

 

            І на завершення статті хочемо подякувати БФ «Подих життя» за завжди актуальний для творчих робіт подарунок -  красиві  акварельні фарби, завдяки яким малюнки дітей із Дністерської, 27 стали ще більш насиченими та сонячними. 

                БФ"Крила надії"

                тел.: 240-76-13