Новини / Вівторок, 04 червня, 2013

Казкові дерева:)

Дерево Життя, Дерево Пізнання, Дерево Щастя… Напевно, немає жодної культури світу, яка б оминула цей символ і не надала йому дивовижного образу. Не залишив він байдужими і нас, адже, ми із дітьми із Дністерської не раз створювали дерева за допомогою різних технік та матеріалів. Цього ж тижня ми застосували «квілінг». Мабуть, саме завдяки цьому вони вийшли, наче ілюстрації до книги казок, де завжди знайдеться місце для маленьких чудес та див:).

             

               Ну що ж, поспішаємо поділитись із вами фантастичними роботами діток із гематології.

Насамперед розпочнемо з абзацу, в якому йтиметься про Ростика Білошапка. Адже, він тривалий час «ігнорував» наші заняття, пояснюючи це тим, що він любить лиш малювати. Ну ось і настав час відповідної техніки, і Ростик зрозумів, що творчого йому не уникнути:). А дерево, що він створив гідне найгарніших краєвидів будь-яких казок:).

«Ухти, Ромка Мотлюк!» Радісний вигук, який можна було почути від нас, коли ми побачили цього енергійного та непосидючого хлопчика! Якщо він є на занятті, то усмішки гарантовано усім:). Працював Ромчик як це звично для нього: віддаючись творчості на повну! Його із мамою дерево   - просто чудове, а його оточеність зі всіх сторін хмарками додає роботі особливої атмосфери. І складається враження, наче воно росте десь високо-високо у горах:).

Ще один активний та невгамовний малюк, Дмитрик Піхович, також не гаяв часу і малював собі в задоволення абстрактні картинки, або ж, як назвали ці творіння волонтери Володя та Наталя - «каляки-маляки». Вони ж,  в свою чергу, створили для Діми два квілінгові малюнки із зображенням горобини та букету квітів(останнє є допрацюванням шедевру ДмитрикаJ). Як на мене, надзвичано гарні роботи!

Неабияк здивував нас власною ідеєю Дем’янчик Гирич. Використовуючи ту ж техніку, що й всі, він захотів створити щось неординарне та не схоже на інші витвори. І йому це вдалось: замість запропонованого деревця, він зробив аплікацію павича, красивого, яскравого та  різнобарвного. Сподіваємось, Демянчик і надалі працюватиме у тому ж дусі й продовжуватиме дивувати нас креативними образами!

Ілоночка  створила дуже ніжне та миловидне деревце, а доповнила усю роботу симпатичним сонечком та квітками. Картинка вийшла красивою, а все завдяки делікатному підходу до творчості маленької, сором’язливої дівчинки.

Ось  хто-хто,  найпродуктивніше попрацював під час цього заняття Богданчик. Хлопчик створив три цікаві картинки. У одній із них він використав квілінг, аби зробити слимачків, сонечко та хмарку. Інші ж малюнки він створив лишень за допомогою пензлика та фарб.

Прекрасними вийшли деревця і діток із  хірургії. Аби не гаяти часу, одразу ж переходимо до ознайомлення із цими витворами.

«Просто чудова робота!» Хіба можуть бути використані інші слова, коли мова іде про творіння красуні Ані. Можуть! Але лиш ті, які ще більше підкреслюють миловидність її виробів:). Аня – молодчинка, завжди самостійно освоює нові стилі, техніки та прийоми. Цього тижневе симпатичне деревце – не виняток! Усе створено власними силами та уявою:).

Чого лиш не побачиш на малюнку Олі – дерево, сонечко та жовто-червоного метелика, що залишає за собою промінчики такого ж забарвлення. А найважливіше те, що усі ці елементи  гармонійно доповнюють один одного!

Несхожим на інші вийшло дерево у Каті - незвичне за будовою та виконанням. Оригінальним є і задум із травичкою із квілінгових полосок та різнобарвного неба. Чудовий результат!

А ось деревце Арсенчика наповнене  весняною енергією та сонячним теплом. І байдуже, що за вікном дощ:).

Ось так пройшло іще одне творче заняття: із усмішкою на вустах та радісним блиском у  очах. Як у дітей, так і волонтерів! Ну що ж, вже сьогодні чекаємо-недочекаємось наступної суботи!:)

БФ"Крила надії" 

 тел.:240-76-13