Новини / Середа, 26 червня, 2013

Хто проживає на дні океану?:)

Окрім кумира всіх наших діток, Спанч Боба? Звісно ж рибки:). Це тваринки-рекордсмени на наших творчих, адже серед усіх створінь на заняттях їх можемо побачити найчастіше. І яких тільки технік та стилів ми не застосовували при їхньому виготовленні! Цього разу настав час для креп-паперу. Створюються вони за дуже схожим способом, як сови із гофропаперу. Тому багато діток чудово володіли матеріалом. А рибки вийшли у них надзвичайно красивими!

              

               Спершу  ознайомимо Вас із творчими виробами діток із гематології.

             

Поглянувши на фотографію із Ромчиком Мотлюком, думаю, Ви здогадались, про що буде писатись у цьому абзаці:). Про  його непосидючість, жартівливість та  надзвичайну активність. Скажемо по-правді, до виготовлення рибки він не приклав жодних зусиль, і вона  - заслуга мами Ромки. Та Ромчик мав чим зайнятись, наприклад, приклеюванням скотчу, то на мене, то на стіл; далі його ціллю стало  негайне вияснення того, яким чином функціонує степлер:). А згодом Ромчик взявся за малювання фломастерами! Чудовий малюк, який ніколи не повторюється і завжди дивує нас новими та новими витівками!:)

Найморською та дуже позитивною вийшла рибка у Демянчика Гирича.  Ніколи й не думала, що поєднання оранжевого та блакитного дасть такий чудовий ефект. Його робота весь час притягувала погляд і нею справді не можливо було намилуватись. Шкода лиш, що на фотографії не передано усі барви, які могли спостерігати ми.

 

Повною протилежністю самій собі в порівнянні із минулим заняттям була Мартуся Кода. Дівчинка на цьому творчому - сама « міс загадковість» та «мовчазливість». Її голос ми почули лиш тоді, коли мама захопившись почала сама робити рибку, на що маленька сказала, що також хоче приймати у цьому участь і ще не проти посидіти у неї на ручках:). Результат такої спільної роботи не забарився – ними створено милу рибку-красуню:).

Не подумайте, що ти переплутали заняття, і випадково «закинули» фото Назарчика Трегуба не із рибкою, а з дракончиком. Все продумано і обґрунтовано! Техніка виготовлення рибки не особливо сподобалась хлопчику(тому її взялась робити мама), а ось дракончика – зовсім інша справа. Матеріали для них взяли Олесь разом із мамою, тому що здогадувались, що робота над цим створінням припаде до душі Назарчику. І не прогадали! Дракончик - просто чудовий!

«Чому ви приходите лиш по суботах?», - почули ми цього заняття від Юрчика. Якби було більше часу – проводили б заняття хоч кожного дня! А це запитання показало нам, що  у нашої «Творчої майстерні» з’явився новий поціновувач:). Вдруге завітавши на творче хлопчик проявив ще більше активності та креативності! Його виріб – дуже миловидний та продуманий до найменшої деталі.

 

Дуже соромязливо та невпевнено, поки що, почував себе на творчому Святославчик. Хлопець лиш недавно поступив у відділення, тому все що відбувається по суботах – нове. Та, як бачимо, із завданням він впорався на «ура»! І як виявилось, Святослав  -справжній фанат рибалки, так що із першою темою йому пощастило:).

«Як риба у воді» - фразеологізм, що чи не найкраще відтворює те, як себе почував під час творчого цей хлопчик. Всі дивувались його жвавості, балакучості та дуже швидкій адаптації до лікарняних стін(у лікарню він потрапив день до заняття). Рибку хлопець складав разом із волонтеркою Лесею.  І про неї не залишається сказати  нічого,  окрім – це дуже гарний та оригінальний виріб!

Вартувало нам лиш написати, що ми ні разу не бачили Ілоночку на загальному занятті, як вона разом із татом завітала до їдальні:).  На творчому Ілоночка сиділа так тихенько, що її можна порівняти із мовчазною рибкою:). Такою, яку зробила малеча разом із татом :).

Тепер переходимо до опису яскравих та неординарних творінь діток із хірургії.

 

Тема рибок та всього пов’язаного із водою – дуже близька для Олекси Дороша. Адже, малюк справжній фанат Спач Боба. Уся палата обклеєна наклейками із персонажами мультфільму, ну і як Ви можете зауважити, Олекса вирішив і самого себе не обмежувати у цьому герої, одягнувши футболку із його зображенням. Активний та веселий хлопчик, зовсім не нудьгував, поки мама створювала рибку, а працював над виготовленням власної! Що ж, досить непоганий результат самостійної роботи!

Давненько не було видно у відділенні Артемчика. І ось, ми знову зустрілись на нашому творчому(малюк на тиждень розминувся із своїм другом Васею, який був у лікарні на минулих вихідних). Як ми зрозуміли, Артемчик недавно переніс важливу операцію. І це ані трохи не вплинуло на його творчу активність. Він зробив дуже позитивну та різнобарвну рибку! Красивою вона вийшла і у його мами – все  надзвичайно акуратно та  дуже обємно!

Зробити одну таку рибку зовсім не проста справа! Воно вимагає від творця багато терпіння та зосередженості! Його, як виявилось, у Софійки Єфіменко – хоч позичай! Створивши золоту рибку, дівчинка не втрачаючи часу одразу ж приступила до виготовлення іще одної! І це попри те, що роботи і над однією рибиною було багатьом дітям предостатньо! Та ми не здивовані такій працювитості,  це ж наша Софійка!

Нам якось випадало побачити Сергійка у відділенні, о ось на творчих хлопчик не був, відпускали додому. Тому це заняття – перше для нього. А ось поглянувши на нього рибку, так і не скажеш! Гарно, сонячно, і що не менш важливо – вміло виконано:).

Теплі, світлі та позитивні емоції – це те, що ми отримали від цього тижневого заняття! Вже з нетерпінням чекаємо наступної суботи!

БФ"Крила надії"

тел.: 240-76-13