Новини / Вівторок, 10 вересня, 2013

Полінезійський настій на Дністерській 27.

Літо, воно так швидко промайнуло, що ми й не встигли оглянутись. Але так просто його відпускати не збираємось, адже настрій малюків із львівської лікарні не опишеш інакше, аніж сонячний та позитивний:). Ось і вирішили «помандрувати» теплими краями, тими де завжди присутнє жарке літо. А зробили це, звісно ж, з допомогою творчості, створюючи полінезійські портрети із кольорового паперу, ниток та макарону:)

                

Полінезійські аплікації неабияк сподобались дітям із гематології – тут побачимо і полінезійця-аватара(бо він синього забарвлення), і полінезійця із білою-пребілою шкірою і т.д.:).

             Мабуть, варто почати із опису саме цих робіт. Автором «синенької» аплікації стала маленька і надзвичайно весела Лідочка. Враховуючи те, яким оригінальним та миловидним вийшов її виріб, Кєша(папугай, про якого вона любить розповідати,  і який, за її словами, постійно шкодить малечі:) ) цієї суботи Ліді не заважав:).

            

            Друга, згадана вище робота із білолицим полінезійцем належить Юрчику. Хлопець завжди творчо підходить до наших завдань. І ми не можемо пригадати хоча б одне заняття, де б він не втілив власну незвичну ідею під час створення витвору. Цього тижня задум був також дуже цікавим!

Та не відставали у креативності й інші діти.

Наприклад, щодо аплікації Максима Гонського можна сказати наступне: «Який автор, така й робота». Аплікація малюка - надзвичайно позитивна та енергійна! Стосуються ці характеристики і самого творця! Кумедний та непосидючий Максимчик дуже вправно впорався із темою цього тижня. І натхнення йому б хватило іще на декілька таких:).

Марічку Кінаш ми знаємо давно, незважаючи на те, що у відділенні гематології вона зовсім віднедавна. А познайомились із нею у педіатрії, також на творчому. Тому Марічка прийшла на заняття із непоганим довідом роботи такого плану:).Її аплікація  дуже акуратно створена, і звісно ж, гарна!

Веронічка – дівчинка, яка будь-коли і незважаючи ні на що усміхається, а тим паче тоді, коли бачить перед собою фотоапарат:). Та не меншу радість їй приносять і заняття! Вероніка разом із мамою чудово впорались із завданням, і тепер в арсеналі креативних робіт, вони мають й екзотичну аплікацію!

А наш сонячний хлопчик Дем’янчик Гирич проявив максимум креативності у виготовленні власного виробу,  і залюбки усе робив сам. Молодець!

Кого ми знову бачимо на загальному занятті? Святославчика! Протягом декількох тижнів хлопчик не дуже добре себе почував, тому весь час проводив у палаті і навіть не завжди приймав участь на наших заняттях. Та нарешті він знову набрався сил і одразу ж до роботи!

У хірургії діти також не нудьгували і не менш творчо  підійшли до виготовлення аплікації.

Погляньмо лишень на роботу Софійки Єфіменко. Її аплікацію із красунею-полінезійкою можна розглядати без зупину – стільки цікавих та незвичних елементів тут зображено. І, погодьтесь, цей милий персонаж дуже  когось нагадує:).

Яскравою та красивою вийшла аплікація у привітного хлопчика Олежика. Одразу ж видно, він дуже обдумано вибирав та вирізав деталі, так само і приклеював макарончики. Молодець!

Васька Садовський, як завжди, творив собі у задоволення: йому не потрібно було взірця чи роздруківки, тому що він любить працювати імпульсивно та опираючись лишень на свою фантазію. І, нехай тільки хтось попробує запропонувати власну допомогу, одразу ж почує – «Я сам!». У цього хлопця є  чого повчитись:).

 Концептуальною вийшла робота у Олічки! Дівчинка зобразила не лише вусатого полінезійця,  а й людей, що тримаються за руки. Неординарно та дуже цікаво!

Давненько ми не ознайомлювали Вас із творіннями наших діток. Та не означає, що занять не відбувались. Усі витвори дітей за серпень можна побачити у нашій галереї:).

БФ"Крила надії"

тел.:240-76-13.