Новини / Середа, 12 листопада, 2014

Діти з Львівської хірургії (ЗУСДМЦ).

Ми вже дуже давно не писали загальних новин по нашим дітям, лише про творчі заняття, та сьогодні ми стикнулися з тим, що дітей дуже багато і присвятити кожному окрему статтю ми не зможемо – бо хтось неминуче лишиться поза увагою… Отже ця новина про п’ятьох дітей, що проходять лікування у хірургії львівського центру.

 

            Почнемо з Марти Іванців. Рівно місяць тому ми просили для дівчинки кошти на Темодал. І, завдяки вам, на рахунках фонду було зібрано 17 575 гривень! Ми змогли придбати дві упаковки препарату по 100мг і 20мг і Марта успішно пройшла 5-й блок.

            Місяць минув і дівчинці потрібно продовжувати хімію. Вчора зробили планове МТР, сьогодні будуть готові результати, а в четвер потрібно починати наступний 6-й блок Темодалу. Цього разу потрібно 2 упаковки по 100мг вартістю 12 700 гривень. Залишилось для Марти 9949 гривень – і за це ми надзвичайно вдячні всім вам! Та на оплату ліків бракує ще 2 751 гривні і ми дуже просимо допомогти нам їх зібрати!

            З Мартою, на щастя, все добре, вона ходить до школи, гуляє з подружками, трошки вчиться :) За весь час, що минув з операції дівчинка не скаржиться ні на болі, ні на будь що інше. І несміливо мріє піти вчитися на майстра манікюру та педікюру, якщо все буде добре.

            Допоможіть придбати Темодал!

          

            Наступний Василько Нижник. У Василька справи, на жаль, значно гірше… Це надзвичайно сумно і боляче, однак, хвороба не спішить відступати. Наразі Василю також потрібен Темодал, і його, разом з Іринотеканом, хлопчику погодились придбати наші друзі і партнери МБФ «Критас України» - ми дуже вдячні за таку підтримку!

            Та окрім препаратів хіміотерапії хлопчику потрібно довенне харчування Нутріфлекс Спеціальний вартістю 1700 гривень вже на завтра. А з огляду на його важкий та нестабільний стан – знадобитись може будь що…

            На вихідні Василька відпускали додому, вдома, нажаль, стало гірше. Зараз Василь у лікарні. Ми віримо в дива і  дуже сподіваємось, що одне таке диво станеться з Василем і дуже просимо підтримати хлопчика на важкому шляху боротьби.

            Будь ласка, допоможіть забезпечити Василька спецхарчуванням!


            Далі у нас на черзі три малюка, яким потрібно оплатити МРТ. Буйна Юрчик, Маркус Любочка і Куленич Володя. Усім трьом по чотири роки. У всіх трьох Медулобластома. Усі троє проходять хіміотерапію після операційного втручання. І трьом настав час пройти планове МРТ голови та спинного мозку з контрастуванням вартістю по 2000 гривень на брата…

            Для Юрчика Буйни зібрано 1200 гривень, бракує лише 800. Обстеження 17 листопада, у наступний понеділок.

            Для Люби Маркус зібрано  460 гривень – бракує 1540. Обстеження вкінці місяця.

            А от для Володі Куленича не зібрано нічого, тому що ми ще навіть не розміщали малюка на сайті, бо особливих потреб не було. А обстеження 14 листопада, в цю пятницю, і на його оплату дуже потрібно 2000 гривень.

            Будь ласка, допоможіть нашим малюкам пройти обстеження! Без своєчасного МРТ лікар не може визначити, чи все йде так як треба, а у випадку з Медулобластомами, він має знати, що відбувається у голівках його маленьких пацієнтів.

           Ці п’ятеро найтерміновіші з львівської хірургії. Ми дуже просимо допомогти нашим дітям продовжити лікування!

           Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: добровільна пожертва для П.І.П. дитини.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02