Новини / Четвер, 16 липня, 2015

Львівські новини

Розпочати наші новини хочеться зі слів подяки всім тим небайдужим людям, що в ці складні часи, не зважаючи ні на що, підтримують наших дітей.

 

            Зокрема, щиро дякуємо всім, хто допоміг вчасно заступити на хімію Ковалю Андрію – два тижні тому ми просили у вас допомогу на оплату Карбоплатини для хлопчика.

            Завдяки вам ми змогли зібрати 13390 гривень, після купівлі Карбоплатини залишилось 9462 грн. Дякуємо вам! Зараз хлопчик проходить хімію, залишився ще один блок, препарат закуплено і все йде згідно наміченого плану. До середини серпня хлопчик тут, а 15 серпня його чекають в Києві на авто-ТКМ.

            Донором буде сестричка і все у Андрійка має бути добре! Залишилась лише одна проблема – докупити всі необхідні ліки. Основна стаття витрат – Мілеран 3 упаковки по 8500 гривен за одну. Одну упаковку вже закупив МБФ «Карітас України», ще одну замовили ми – після її оплати на рахунку фонду залишиться 962 гривні. І лишається ще одна, на яку немає коштів ні в нас, ні в батьків хлопчика.

            Окрім Мілерану потрібно ще Солу-медрол 125мг 4уп, осетрон 8мг 25ампул, Аміцил 10 флаконів, Тавегіл амп 2 упаковки, Дексалгін амп 2 упаковки – це ще близько 2900 гривень. 2900+8500-962=10438 грн – ось така проста математика…

            Будь ласка, допоможіть оплатити препарати для проведення ТКМ.

            Без пересадки у Андрія немає шансів.

           

            Цар Яна закінчила лікування, позаду 8 блоків хімії, променева і 4 блоки підтримуючої хіміотерапії. Цілий рік переживань і випробувань позаду і дівчинка нарешті вдома ;) Остання крапка – МРТ голови та спинного мозку, яке заплановано на наступний тиждень.

            Вартість обстеження 2250 гривень. Сума ніби і не велика, та після тривалого лікування дуже відчутна для бюджету молодої сімї…

            Яночці 8 років, вона весела і дуже творча дівчинка – як і до хвороби, Яна любить плести з бісеру, малювати, витинати і будь що створювати своїми руками:)

            Будь ласка, допоможіть оплатити планове обстеження.

            Ціна питання лише 2250 гривень.

 

            На початку вересня чекатиме МРТ і Маркус Любочку. Дівчинка також закінчила лікування і зараз вдома, бавить молодшого братика і повертається до нормального життя.

            У Любочки також пухлина мозку, і позаду вже не одне МРТ, яке дівчинка змогла пройти завдяки вам. Останнє обстеження в березні показало, що все добре, і наступне обстеження потрібно пройти за пів року.

            У випадках з пухлинами мозку, як у Люби, все дуже складно і непередбачувано, і єдиний спосіб дізнатись що відбувається у голівці – зробити МРТ. Без нього можна згаяти час і втратити всі шанси на одужання…

            Вартфість Любочкіного обстеження також складає 2250 гривень.

            Будь ласка, допоможіть пройти обстеження.

 

            Ваврущак Вікторія продовжує лікування. Зараз дівчинка вдома, до 21 липня у неї «канікули». А в наступний вівторок її чекають у лікарні.

            По препаратам, наразі, ніби все є, щось купили ми, щось купили батьки. Зараз дівчинка проходить курс Іринотекану, ми дуже сподіваємось, що препарат подіє і хворобу вдасться стримати.

            Однією з проблем всіх наших діток є кров з пальчика. На перший погляд, проблема надумана, але, це тільки на перший погляд… У наших малюків аналіз крові беруть щодня. Ну, можна і потерпіти, скаже хтось. Згодна, можна, особливо, коли ти дорослий і здаєш кров з пальця раз в рік, у кращому випадку. А наші малюки і так дуже багато чого терплять, до того ж, скільки того дитячого пальчика і скільки живого місяця на ньому залишається від звичайного скарифікатора?…

            Тому, всім нашим діткам ми купуємо ланцетні голочки для аналізу крові з пальчика. Упаковка 200шт вартує 850 гривень і вистарчає її дуже на довго. Зараз така упаковка ланцетних голок потрібна Вікторії, і не зважаючи на невеличку суму, ми ніяк не можемо її ні назбирати, ні викроїти. Тому, дуже просимо, будь ласка, допоможіть купити медичні ланцети для дівчинки.

            Вікторія біде дуже вдячна за такий подарунок!

           

            Ще один малюк з гематології потребує підтримуючої хіміотерапії - Бобко Орест. Малюку лише рочок, та позаду вже багато місяців інтенсивного лікування. На щастя, основне лікування вже позаду, і тепер Оресту потрібна лише підтримуюча хімія – Метотрексат у таблетках, який малюк буде приймати дуже тривало – до року часу.

            Зараз потрібно 90 таблеток по 7,5 мг – це три упаковки вартістю близько 1000 гривень. Для бюджету звичайної молодої сімї навіть ця сума є відчутною, а без підтримуючої хвороба може повернутись… Цієї кількості препарату вистарчить на два місяці.

            Допоможіть закінчити лікування!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: добровільна пожертва для П.І.П. дитини.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02