Новини / Понеділок, 11 березня, 2013

Львівські новини.

Ми знову потребуєм допомоги...

            Знову критична ситуація в наших хлопчиків. Дуже потрібна допомога Губіну Миколі та Гиричу Дем’яну.  Обоє у лікарні з низькими аналізами та в тотальній лейкопенії. Обом потрібне довенне харчування Кабівен 1540мл, обоє всі вихідні пролежали пластом…

            Миколі на вихідних влили цілих 12 флаконів біовену. Так як все сталось дуже раптово і на вихідних, мамі довелось вигрібати все що було і позичати те, чого не вистарчало, щоб оплатити препарат. Зараз вони залишились зовсім без коштів. Але Микола далі слабий і нічого не може їсти, тому потрібне довенне харчування Кабівен хоча б 3 упаковки – це 1200 гривень. Але грошей щоб його купити немає ні в мами, ні в нас – на рахунку фонду для Миколи є лише 200 гривень, а всі наші резерви використані на Біовен та Грастим для інших дітей з відділення.

            Будь ласка допоможіть нашому дорослому хлопчику.

            Гирич Демянчик також у важкому стані в суботу хлопчика навіть перевели в реанімацію – на стальки йому було погано… Ще під час суботнього творчого заняття хлопчик намагався бавитись за ноутбуком, а вже по обіді його перевели і інтенсивну терапію, і хоч зараз Дем’яну трошки краще, та йому потрібне також довенне харчування – 5 пакетів Кабівену вартістю 2000 гривень. Ну і на середу потрібен знову Грастим, ще 3 шприци на 2100 гривень.

            Для Дем’яна залишилось 600 гривень и хлопчик також дуже потребує допомоги.

 

            Потрібна наша увага і підтримка і для маленького Трегуба Назара. Спочатку малюку призначили 2 флакони Біовену, але сьогодні почали стрімко падати показники крові, і завтра-післязавтра знадобиться Грастим 3 шприца і 2 додаткових флакона Біовену.

            Для Назара зібрано 1200 гривень, отже, ми зможемо купити для малюка тільки 2 флакони біовену з 4 необхідних, на Грастим також коштів нема, а лейкоцити без нього не піднімуться…

Назар друга дитина в сімї, у нього є старший братик, який, нажаль, прикутий до інвалідного візка і потребує постійної уваги батьків. Зазвичай з ним вдома тато, а в вечорі вони разом приїжджають в лікарню до мами і Назара. Їм надзвичайно тяжко з двома важко хворими дітьми, але вони  не впадають у відчай і борються за своїх дітей.

Допоможіть цій мужній сімї. На купівлю препаратів для Назара бракує 3500 гривень.

            В компанію до наших мужніх хлопчиків попала одна маленька принцеса – Галечко Януся. Дівчинка пройшла три блоки хімії, зараз маємо також падіння аналізів, сьогодні капали кров, завтра планують капати тромбоконцентрат.

Перші два блоки, нажаль, не здолали хворобу, і Янусі назначили інтенсивнішу хіміотерапію препаратом  Гемцитабін – 3 грами, введення по 1 граму в день що три дня. Величезне спасибі МБФ «Крітас України», що забезпечили дівчинку препаратом на перший курс, його Януся успішно пройшла.

Тепер лишилось підняти аналізи, зробити КТ, яке визначить подальші перспективи лікування і приступати до наступного курсу. Дівчинці планують робити ТКМ, донором буде сестричка, яка, на щастя, підійшла і КТ має показати, буде другий курс Гемцитабіну завершальним перед пересадкою, чи потрібно буде продовжити хіміотерапію.

Яна дуже скромна та мовчазна дівчинка, з не аби якими творчими здібностями, дівчинка залюбки майструє щось як сама, так і на творчих заняттях, але, чомусь, завжди мовчки.

Янусі потрібно 6 флаконів Гамцитабіну Ебеве по 500мг. Вартість флакончика – 900 гривень, разом виходить 5400, а зібрано лише 300.

 

П.С.Будь ласка, допоможіть нашим дітям продовжити лікування, всі вони дуже хочуть додому, до рідних та близьких, і дуже хочуть жити завтра. Зараз всім їм надзвичайно потрібна фінансова допомога.

Ми дуже вдячні всім людям, що підтримують наших підопічних, Ви не уявляєте, як важко було б без Вас в такі дні, як, наприклад, сьогодні, коли боїшся кожного дзвінка з лікарні, тому що знаєш, що кожний наступний дзвінок це плюс 1,5,10 флаконів біовену чи грастиму, а значить ще плюс тисячі і тисячі гривень, яких нема. Але разом з Вами є надія.

Спасибі всім, хто хоч раз не пройшов повз, хто захотів лишитись невідомим, і хто передзвонив чи написав, а нашим постійним благодійникам просто низький уклін – Ваші прізвища у банківській виписці для нас кожного разу як зустріч давнього і дуже доброго друга :) Я не знаю, що би ми робили без Вас, мабуть, опустили би руки…

Та чи можна опускати руки у світі, де стільки небайдужих дорослих, і стільки потребуючих дітей?

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для П.І.П. дитини.

 

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02