Новини / Четвер, 29 листопада, 2012

Львівські новини.

У ЗУСДМЦ на сьогодні дуже багато нових діток, яким надзвичайно потрібна допомога та підтримка.

  

           Перший з них Чучман Дмитрик  . Хлопчик у лікарні кілька тижнів, маленький лише встиг пройти перший блок. Зараз Дмитро в реанімації – у малюка кишкова інфекція на фоні дуже низьких показників крові.

            Дмитрику дуже потрібні сети для тромбоцитоферезу, на наступний тиждень потрібно хоча б 2 – це 5000 гривень. Окрім того хлопчик приймає довенне харчування Кабівен вартістю 400 гривень за упаковку, однієї вистарчає на дві доби. Харчуванням малюк забезпечений до понеділка, а як буде далі, загадувати поки що рано. Та сети потрібні однозначно – без тромбоконцентрату ніяк…


            Гирич Дем’ян  проходить лікування два з половиною місяця. Прохань про допомогу ще не було, але з Дем’яном ми встигли познайомитись вже давно – він частий гість на творчих заняттях. Хлопчик проходить хіміотерапію і також потребує частих переливань тромбоконцентрату, отже дуже потрібні сети для його приготування. Два сети в тиждень – 5000 гривень Це надто велика сума для звичайної сім’ї з трьома дітьми.

            Допоможіть придбати сети – без них у хлопчика не буде шансу.

 

            Кода Мартуся  новенька дівчинка у відділенні гематології. І їй, так само як і «сусідам» по відділенню дуже потрібні сети для тромбоконцентрату.

            Так вже сталося, що малюки потрапили до лікарні в період, коли лікарняні сети закінчились, а нової поставки ще не було. Чекати ці дітки не можуть, без тромбоконцентрату можливі кровотечі, а для дітей, ослаблених лейкозами та хімією вони можуть мати надто погані наслідки.

            Мартусі потрібно теж хоча б два сети на понеділок вартістю 5000 гривень.

            Також дівчинці потрібен Квамател, щоб підтримати роботу шлунку. Упаковка коштує не дорого, близько 100гривень, та приймати його Марта буде постійно, поки буде проходити хіміотерапію, а зараз дівчинка лише на початку протоколу.

 
 

            Також потрібна допомога Водько Оксанці . Хоч дівчинка і не лежить у лікарні, а лише приїжджає на контрольні обстеження, її потреби ніяк не менші. Оксана приймає Глівек. Приймає постійно з минулої зими, майже рік, і буде приймати ще дуже довго.

            За місяць часу  ми зібрали для Оксанки 10500 гривень, і від купівлі двомісячної дози препарату нас відділяє ще 4000 гривень. На цей місяць препарату вистарчило. І він є ще на тиждень часу. А далі – невідомість. 

            Оксанка студентка, наразі вона почувається добре і може продовжувати навчання, та без Глівеку все може змінитися. Будь ласка, допоможіть цій чарівній дівчині продовжити лікування.


            І на останок, Христинка Зеленюх  , красуня з сумними очима... Христинка зараз найважча з наших підопічних. Дівчинка від вчора перебуває у реанімації у критичному стані. Лікарі роблять все можливе, але стан дитини погіршується. Христя пройшла дуже довгий шлях до остаточного діагноза, спочатку пухлина поводилась як доброякісна, лише повторний перегляд гістології показав остеосаркому. Нажаль, було втрачено багато часу…

             Христинка дуже світла, добра і розумна дівчинка. Зараз разом з нею борються онкологи, хірурги, реаніматологи ЗУСДМЦ та її рідна тітка Галина. Христинці потрібне до венне харчування Кабівен та супутні препарати, але більш за все дівчинці потрібні молитви та підтримка.

            Будь ласка, допоможіть нашим дітям жити завтра!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для (П.І.П. дитини)

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02