Новини / Середа, 29 лютого, 2012

Кольоровий Львів :)

Львів – надзвичайно прекрасне місто України, котре зачаровує своєю архітектурою, відомими постатями та легендами. Цієї суботи діточки із Дністерської подарували нам за допомогою мистецтва частинку цього славного міста. Це відбулось за допомогою малювання вітражів акриловими фарбами.

   

           Дітворі із гематології чудово вдалось передати усю атмосферу Львова. Кожна дитина створила неповторну картину, від якої не відведеш погляду!


            Останнім часом ми маємо чудову можливість бачити на заняттях усмішку малесенького котенятка Віки. Ще так недавно, дуже серйозна та незворушна дівчинка тепер приймає активну участь на заняттях та тішить нас хорошим настроєм. Маленька разом із мамою вирішили трішки відійти від теми і намалювати весняний пейзаж, котрий є не менш чудовим, аніж вітражі Львова.


            Надзвичайну роботу було зроблено Софійкою Кучинською та її бабусею. Вона захоплює своєю насиченістю та чудовим комбінуванням кольорів. Їхній вітраж очолив цю статтю, що вже багато говорить про нього!


Дуже цікавою вийшла робота Яринки Бардин. Цьому послугувало як мінімум два фактори. Перший - дівчинка обрала для роботи червону вітражну пластинку, а другий – чудові творчі здібності Яринки. Результат поєднання цих чинників можна оцінити поглянувши на фотографію.


Не пошкодував для Львову кольорів Олег – його вітраж є прикладом того як можна прекрасно їх поєднати на одному малюнку. Хлопець – молодець, тому що сам обирав кольорову гаму для картини міста.


Соломійка Паньків   цієї суботи була оточена турботою та увагою із усіх сторін, тому що вона працювала на занятті і з татом, і з мамою. Дівчинка розписала вітражик власним способом, не дивлячись на колористику взірця, тому він вийшов дуже оригінальним.


На творчому занятті Світланка була дуже старанною та акуратною. Завдяки жвавості та енергійності дівчинки отримано дуже гарний вітраж Львова.


Так само класно і самостійно створював картину міста і Володя. Він повністю поринув у роботу, та час від часу «повертався» до нас, аби поділитись цікавими враженнями. 


Які вітражі, коли на кону створення нестандартного шедевра? Оленка настільки захопилась малюванням абстрактного малюнка, що геть забула про запропоновану тему заняття. Та ми не відволікали дівчинку від захопливої роботи, а Львів Оленці допомогла намалювати волонтерка Наталя.  


Женя Демчишин почував себе ослабленим, проте від участі у творчому занятті не відмовився, тому що малювати хлопець дуже любить. Він із татом залюбки створили чудовий вітраж красивого міста.


            Богданка Степа малювала Львів докладаючи багато зусиль. Одразу ж у дівчинки багато чого не виходило так, як їй бажалось, однак трішки попрацювавши, у неї усе получилось. Головне бути впевненим у своїх силах і результат не забариться!:)

            Діточки із відділення хірургії також славно впорались із темою заняття. Львів на вітражах - просто казковий!


            Сонечко Арсенчик завжди радіє будь-якій темі, він із усмішкою іде до фотографії із роботою. Це заняття - не виняток. Арсенчик із бабусею справились із завданням на всі 100 – Львів на вітражі вийшов дуже і дуже чудовим.


Владик Кінаш цієї суботи мав дуже хороший настрій, він багато посміхався та дарував нам свій позитив, що дуже вплинуло на вітраж – Львів на ньому освітлений промінчиками великого сонечка, котре завжди раде його зігрівати :)


Олежик Соболевський не мав сильного натхнення до роботи, тому значну частину вітражу зроблено його мамою. Але вона малювала Львів із таким захватом та ентузіазмом, що це вплинуло й на самого хлопчика – його настрій дуже покращився і він почав більше усміхатись. Ось такі у нас малюки - радість іншої людини приносить їм не менше задоволення, аніж власна!


Наш Івасик Телесик, Іванко Удич, для розпису обрав насичені та яскраві барви, тому Львів вийшов дуже казковим та неповторним. Творча робота трошки виснажила маленького, тому його почало хилити на сон. Волонтер Володя ледь встиг аби сфотографувати малюка ще не дрімаючим:).


Софійка Єфіменко малювала вітражі із великим захватом, як вона це завжди робить, яку б тему та техніку ми їй не запропонували. І це не дивно, тому що Софійка – творча натура, ось і все!:)

 


Іван був єдиним хто відвідав загальне заняття, та це не засмутило його. І хлопець дуже гарно працював сам, не потребуючи жодної допомоги. Львів на вітражі  Іванка є дуже класним та сучасним.

Діткам із двох відділень цієї суботи радо допомагали волонтери Володя, Надя, Наталка, Сашко та Аня.

            Вітражі Львова, виконані нашою дітворою, говорять самі за себе. Але від нас додамо, що вони усі виконані зі любовюдо стародавнього та красивого міста.

                                                                                 БФ «Крила надії»

                                                             032 240 76 13