Новини / Понеділок, 28 січня, 2013

Зимове королівство ЗУСДМЦ:)

Далеко-далеко, за метушнею великого міста, на горі осіяній засніженими деревами, простяглось дивне королівство(під назвою ЗУСДМЦ:) ). Його особливістю є те, що у ньому «править» не один король чи королева, їх як мінімум 50. І кожен із них однаково важливий та неповторний. Так, цієї суботи малюкам із гематології та хірургії вдалось перевтілитись у королів та королев за допомогою створення корон. Малятам дуже сподобались образи. Не терпиться, аби поділитись із Вами маленькими перетвореннями, тому краще одразу ж перейдемо до справи:)

               

               По новому вдалось поглянути на вже таких знайомих малюків із гематології. Із запропонованою роллю вони справились бездоганно. Та про все по черзі.

А почнемо із цього малюка. Ну нарешті, перед нами – знову  усміхнений  Ванька. Від сумного хлопчика, якого ми бачили минулої суботи, не залишилось і сліду:). Королівські обовязки, як-не-як, не дають «розкисати»:). Власне ними Іванко і зайнявся опісля створення корони – діловито працюючи за компютером.

А ось Демянчик Гирич, вирішив одразу ж взятись за активніші дії і перевтілився у короля- воєводу, зібравши величеньке «лего» військо:). Якщо приглянутись уважніше до кольорів, котрі обирає сонячний хлопчик, можна зауважити прихильність маленького до фіолетового. Ще недавно, коли дітки робили індіанські убори, вибір Дем’яна  впав на той самий колір, який повязують із творчістю. А він у нас – творчий хлопчик!

Соромязлива, задумана та загадкова.  Часто саме такими виступають принцеси у казках, і саме такою є наша маленька Мартуся Кода. Так, малечі чудово підходить ця роль, як і створена нею та її мамою красива корона! Особливо припав до душі їхній задум наклеїти бусинки на вершечки виробу, це додало йому  елегантності та аристократичних ноток:).

 Що-що, а Ромці Мотлюку і справді імпонує його  суботнє амплуа. Тільки щось корона дуже похожа на наш взірець:). Не годиться королям сачкувати:).

Серйозний, поважний та розсудливий король, ось такий образ обрав для себе Дениско Курницький. І до речі, малюк ніби відчував, що у суботу буде «коронна» тема і одягнув футболочку із короною).

Величенькою получилась корона у Дмитрика Піховича. На виріст, напевно. Королями ж далеко не на день стають:).

Такій розкішній короні, як у Назарчика Трегуба, позаздрить будь який казковий король, або й справжній! І усе, як завжди – завдяки спільному тандему із мамою та старанності малюка.

Тарасик разом із мамою створив просто казкову корону. Такого результату досягнуто за допомогою тривалого та клопіткого приклеювання різнобарвних бісеринок. Дуже гарно!

Красивою вийшла корона і у цієї милої дівчинки.                         

 А тепер переходимо до виробів діток із хірургії.

 Титул королеви Софійка Єфіменко заслужила давно, все що вона не робить бездоганно та витончено. А те як їй пасує корона, лиш ще одне підтвердження очевидного:).

Цей хлопчина підійшов до роботи з гумором – опісля створення корони жартівливо одягнув її на бік.

А ось іще одні  красиві вироби. Творці робіт добре попрацювали, аби отримати  такі хороші результати. Молодчинки!

Наші дітки дуже люблять приміряти на себе нові образи(будь то індіанець чи якась незвична тваринка), та роль королів та королев неабияк припала їм до душі, ще би у них на голівоньках красувались власноруч зроблені симпатичні корони.

 

P.S. Дітки, що не побачили своїх фотографій  - пробачте, пробачте, пробачте, що ненароком стерла ваші  фото:(. Докори сумління не дають мені спокою!   Я більше так не буду!:)

БФ"Крила надії"

тел.240-76-13