Новини / Понеділок, 04 лютого, 2013

У світі тварин:)

На кришталеве перетворилось наше місто цього тижня. Дерева, лавочки, асфальт – все було вкрите льодяним дивом. Зимове явище, що захоплювало усіх, не залишило байдужими і нас. Тому тема із використанням скляних виробів (скляночок) сама «напросилась» на творче заняття:). Розписували ми їх малюночками тваринок із щирим та ніжним поглядом.

             

             

               Розпочнемо із вітражних шедеврів малюків із гематології.

            

Ромка-Ромка! Любить цей хлопчик подурачитись та пожартувати, ну а ми звісно ж тільки «за».  Яких тільки метаморфоз не зазнавав його розпис – киця змінювала колір, форму, та й взагалі – потім її було майже не знайти! Та зараз у його ручках ми бачимо більш спокійний та зрозумілий малюнок.

Мартуся Кода із мамою завжди дивують нас своїми креативними та незвичними ідеями. Зобразивши на першій скляночці лисичку, вони вирішили дати волю фантазії та приступили до другого малюнку із незвичним мотивом – поряд із котиком виросли миловидні квіточки, із хмаринок накрапає дощик. Та тваринці це зовсім не надокучає, адже вона – під парасолькою!

Усмішка маленького Вані пронизує до глибини душі і залишає приємний слід, кожного разу, коли його бачиш.  Цієї суботи тато казав до малюка: «Ти сьогодні багато посміхаєшся, а то ж завжди серйозний-пресерйозний». Та ми  всі чудово знаємо, що він просто хоче таким здаватись,  а насправді є ніжним та сонячним хлопчиком:).  А розписали вони із татом  дві скляночки – одну запропонованою тваринкою, а іншу прикрасили малюнком літнього неба.

Ніхто не сумнівався, що Демянчик Гирич обере для роботи картинку  із кицею, і зафарбує її золотистими кольорами:). Кошеня дуже  нагадує маленького творця!:).

                       

              І ось настав цей момент – Дмитрик Чучман захотів прийти на загальне творче заняття! Малюк проявив неабияку комунікабельність та бажання творити. Під час творчого Дмитрик не міг натішитись вітражним фарбам: то вистроював їх у шеренгу, то спершу розкручував, а потім закручував ковпачки і т.д. Із їдальні хлопчик гордо та впевнено ішов із двома скляночками, зовсім забувши, що він, як сказала його мама, «не один», а з капельницею:).

           

          Дмитрик вже встиг подружитись із своїм тескою, Дмитриком Піховичем. Останній залюбки ділився із усіма своїм жартівливим настроєм та творчим натхненням. Працювалось Дімі просто. А  розписував як скляночку,  так і власний одяг:).

           

           Маленьке сонечко, Тарасик , не вперше розмальовує стаканчики  на наших заняттях. Цей досвід дуже допоміг йому та мамі цієї суботи – вони впорались із роботою найшвидше, що зовсім не вплинуло на якість вітражу – білочка у них вийшла справжньою красунею із пронизливим, милим поглядом.  Після непростої справи, Тарасик попрямував до палати, аби трішки подрімати.

            

Знайомтесь  - це новий хлопчик у відділенні, Ростик. Поки що ще зовсім невпевнений у своїх творчих силах, та ми знаємо точно, що це діло часу і не більше:). Вже у суботу він плідно попрацював та розписав із мамою 3 скляночки із двома тваринками та полем, засіяним квіточками.

Дітки із відділення хірургії надали перевагу одній тваринці – котику. Саме він виступає головним героєм майже на усіх роботах.

Ну не повіримо ми, коли хтось скаже, що Таїсію не вчили позувати. Дівчинка – просто супермодель! Чудово відчуває як і коли треба повернутись і т.д.  Та не забуваємо про її розпис, де зображено  милу кицю,   проникливий погляд якої поступається лише погляду маленької майстрині.

Коли справа стосується творчості, красуня Віка воліє робити усе сама. Скляночку вона також розмалювала повністю самостійно.  За що ми можемо хвалити дівчинку без перестанку.

Чудово виконаною роботою може похвались Юля.  Дівчинці настільки сподобалось творити, що вона розписала дві скляночки. Вони у неї вийшли дуже милими та симпатичними.

Марічка зобразила на своєму стаканчику цілу картину. Її робота наповнена безліччю цікавих елементів, які стали її невідємними частинами. Дуже гарно!

Розпис скляних виробів – тема зовсім не легка. Не так просто намалювати рівненькі контури, вітражна фарба дуже вже «любить» розтікатись по усій скляночці… Та наші малюки добре впорались із поставленим завданням, розписавши стаканчик не лише запропонованими малюнками, а й зобразивши на ній витвори власної фантазії! 

БФ"Крила надії"

тел.240-76-13