Новини / Середа, 27 лютого, 2013

Грастим, Нейпоген, Біовен…

У Львові дуже потрібна допомога. У половини наших дітлахів або «завалились» показники, або погрожують «завалитись» з дня на день!

            Так сталось, що багато з наших підопічних синхронно заступили на хімію і тепер всім їм потрібні імуноглобуліни і фактори росту – загалом на суму понад 23 500 гривень.
            Наші потреби:
 
 
            Трегуб Назарчик – потрібно Біовен моно 50мл 2 флакона вартістю 1300 гривень. Назарчик закінчив черговий блок хіміотерапії і з понеділка йому назначають Біовен.
 
 
            Галечко Януся – потрібен Гристим – 5фл вартістю 3500 гривень на вже. Для дівчинки позичили два флакончика, бо лейкоцити були критично низькі, на завтра препарат вже замовлено, потрібно лише оплатити.
 
 
            Куцій Олег – потрібен Нейпроген 4фл – 5200,00. Сьогодні в 10 ранку Олежик нарешті розпочав другий курс лікування. До цього дня ми всі йшли довго, але впевнено. На понеділок лікарі вже попередили мати 4 флакони Нейпогену, щоб не сталось ніяких несподіванок.
 
 
            Гирич Дем’ян – потрібно 4 флакони Біовену і 4 флакони Грастиму на суму 5640 гривень. Грастим потрібно на завтра, Біовен – на пятницю. Коштів немає.
 
 
            Губін Микола -  потрібно 5 флаконів Біовену і 5 флаконів Грастиму вартістю 6725. Зібрано 4000 гривень -  потрібно ще 2750. Препарати потрібні на пятницю.
 
 
            Піхович Дмитрик – 2 з 4 флакончиків Грастиму ми купили, потрібно ще 2 вартістю 1400 гривень, грошей також немає.
 
 
            Білошапко Ростислав – на завтра потрібно довенне харчування Нутріфлекс 5уп вартістю 985 гривень. В будь який момент також може знадобитись і Біовен. У Ростика проблеми з кишківником, хлопчик нічого не може їсти і мучиться болями…
 
            16 флаконів Грастиму, 4 Нейпогена , 11 флаконів Біовен моно і 5 літрів довенного харчування. Це наші скромні потреби… В пятницю ми матимемо повний «завал» по всім фронтам.
            Будь ласка, підтримайте наших дітей!
 
   Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для П.І.П. дитини.
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02