Новини / Вівторок, 04 лютого, 2014

Полярні ведмеді на Дністерській 27!

Завірюха, тривалі й люті морози! Саме для такої погоди ми притримували одне цікаве заняття - малювання крейдочками полярних ведмедиків. На перший погляд, ніби нічого вражаючого - малюнок та й малюнок. Та ні ж, крейдяна пастель викликала у діток масу позитивних вражень. А які саме роботи у них вийшли дивіться далі.

           

Почнемо статтю із хуртовин, які зобразили на картинах діти із хірургії.

Особливо приємно писати про Лук’янчика. І далеко не лишень через його красивий  малюнок з полярним сяйвом, а й тому що хлопчик нарешті змінив свою пригніченість на усмішку! Дуже раді таким позитивним змінам!

  

Так само, хорошим настроєм міг похвалитись цієї суботи і Святославчик-Данієль Маццанті! Як ми вже зазначали минулого тижня, хлопчик був у дуже поганому гуморі, і нічого не хотів робити. Цієї ж суботи він багато посміхався і було видно, що хлопчику краще! Малюк також креативно працював, намалювавши разом із мамою милих ведмедиків.

 

Професійно виконав роботу Міша. Ніби дивишся на фотографію із полярного полюсу:). Так все у нього на картині чудово промальовано! Молодець!  

По справжньому "полярними" вийшли ведмедики у Василька Садовського: кожен повернутий у свою, протилежну до іншого сторону і має різне забарвлення:).

Цікавим та яскравим получився малюночок у Андрійка. Хлопчик залюбки працював малював крейдочками, а потім і так само натхненно фотографувався.

А тепер переходимо до зимових робіт діток із гематології.

 

Як і завжди життєрадісною та усміхненою була цього заняття Веронічка. Маленька встигала поділитись із всіма своїм позитивом, і помалювати. Вона та її мама зобразили на картончику дуже симпатичних ведмедиків.

 

Креативно до малюнку підійшов Владик, поєднавши у своїй роботі полярний полюс та бурих ведмедів:). І нарешті хлопчик погодився сфотографуватись, звісно ж, за умови, що поряд стоятиме тато:).

 

Справжніми друзями стали Ромчик Перцев та Анар. Усюди разом, і усе разом роблять. Проте малюнки однин в одного не копіюють, і кожен міг похвалитись власною оригінальною та неповторною картинкою.

 

Знову приємно нас здивував Юрчик. На його малюнку можемо побачити і яскраве зоряне небо,  цікаві гори і навіть комету! Молодець!

Вікуся Рубаха намалювала дві картинки. Перша витримана у запропонованому стилі, друга ж  - плід фантазії маленької: тут зображено двох різнобарвних ведмедиків! Вийшло дуже кумедно!

 

Творчо підійшов до роботи і Святославчик Мацько. Хлопчик намалював сімейство ведмедиків!

Минулої суботи Тарасик Артишко не мав натхнення працювати,  та цього заняття він залюбки взявся за творчу працю. І вирішив продовжити її і опісля творчого.

 

 Снігові кучугури та пухнастих ведмедиків намалювала мила та привітна дівчинкаБогданка Ковч.

А ось ще симпатичні роботи від привітних діток.

  

Іще одне заняття швидко проминуло, і ми разом із дітками вкотре отримали багато приємних вражень та вмінь.  З нетерпінням чекаємо наступної суботи!

БФ"Крила надії"