Новини / Вівторок, 13 березня, 2012

Трояндочки, трішки айстр і знову трояндочки :)

Ні, ми не навідались до садочку чи магазину квітів, а провели заняття на Дністерській :) Маленькі котики із Львова зустріли прихід довгоочікуваної весни символічно – зробивши надзвичайно велику кількість квіточок, котрі від справжніх відрізняються лише відсутністю запаху. А так – жодних відмінностей!!! В допомогу дітворі стали гофропапір та їхня креативність.

Велику радість малятам принесла не лише тема заняття, а й милий подарунок наших волонтерів – кожній дитинці по гелевій кульці!

Діточки із хірургії   вже не вперше демонструють нам, що будь-який стиль та техніка для них не є проблемою, а лише наступним рівнем для творчого розвитку! Їхні квіточки – просто чудо!

 

Які пишні та гарні троянди створив Данилко Павлів! Не завжди побачиш квітки, що по красі перевершують справжні. Також, маленький дуже втішився гелевій кульці. Зауважте енергійність та емоційність маленького сонечка, яка переповнювала Данилка на фотографіях - перша з кулькою, друга, коли він ненароком її випустив :)

Данилко продовжує лікування. Відкриємо Вам таємницю – останнє КТ, яке робили хлопчику, показало, що все чисто! Дуже хочеться сподіватись, що лишилось ще трошки, і Данилко повернеться додому!


Іванко Удич із трояндочками виглядє як зовсім дорослий юнак, котрий роздумує, кому ж їх подарувати:) Окрім серйозності малюк ще йневтомно набирається знань - посилено вивчає абетку:)


Олежик Соболевський вирішив, що айстра нічим не гірша за троянду та обрав саме цю квітку для роботи під час творчого заняття. Про що не пошкодував, квіти – дуже симпатичні і, до речі, окрім нього таких не робив ніхто :)

Олежику надалі потрібна допомога у закупівлі пеленок, вологих серветок та еластичних бинтів – сьогодні ми витратили на їх купівлю останні кошти, та за тиждень-два гігієнічні засоби знадобляться знову.


Софійка Єфіменко – справжня майстриня. Її трояндочки різної величини, форми, кольору, словом, як справжні! Але це ще не все, дівчинка ще й їх прикрасила, тому можна з впевненістю дарувати найприскіпливішій особі :)

Ми дуже раді, що Софійка відвідала загальне заняття, це означає, що її фізичний стан значно покращився! І це, звісно, просто чудово!

 

Кожну трояндочку Владик створював за допомогою гофропаперу різних, проте дуже схожих між собою кольорів, тому вони дивляться дуже гармонійно. Також вони вийшли цікавими завдяки тому, що декільком із них він «подарував» золоте стебельце. Погодьмося, із трояндами у руках, хлопець виглядає як справжній джентельмен!


Сергійко Добромильськи - завжди усміхнений та компанійський малюк, цього разу не зрадив цим якостям. Чи то створені ним трояндочки, чи то кулька допомогли у цьому, не відомо:) Та додамо одне – молодчинка, так тримати!

Вмілі рученята діточок із гематології за лічені хвилини робили такі чарівні квіти, які мабуть не здатна створити сама природа!

           

Соломійка Паньків, дівчинка, котра не любить звичайних та простих рішень! Опісля створення аж чотирьох квіточок, дві з яких золоті, Соля ще й гарно оздобила як самі бутони троянд, так і квіточки загалом :) Варто зауважити, що це все зроблено дуже вміло.

 

Софійка Кучинська також вирішила зробити не стандартні трояндочки, а двохколірні! Можливо, це дасть поштовх дослідникам до виведення нового сорту троянд:)


Олег Іванський створив одну троянду. Та справа не у кількості, коли ця яскрава квітка гордо красується у руках такого хлопця. Трояндочка вийшла дуже ніжна та сонячна. І здається, що якби квіточок було більше, тієї енергетики було б просто не відчутно:)


Богданка Степа цієї суботи чудово займалась, будучи дуже активною та креативною. Робота над квіточками позитивно вплинула і на настрій маленької. Та для цієї фотографії дівчинка вирішила на мить стати серйозною, а потім гайда далі жартувати та усміхатись:)


            Веселий та комунікабельних хлопчина Діма чудово впорався із завданням і впевнено та з гордістю за гарно виконане завдання став до фото:)


Яринка Бардин вперше за увесь час перебування у лікарні відвідала загальне заняття – ми були надзвичайно раді бачити дівчинку, адже це означає, що низькі аналізи нарешті піднялись! Яринка створила ніжні квіточки, які через їхню реалістичність так і хочеться понюхати:)

Наші малюки цієї суботи розквітли як ті квіточки, над якими вони так гарно попрацювали. Мабуть тим, хто здатен створити такі шедеври, є чим пишатись.

Дякуємо нашим волонтерам за несподіваний і дуже приємний сюрприз, який вони зробили діточкам із гематології та хірургії, подарувавши гелеві кульки:)

БФ «Крила надії»

032 240 76 13