Новини / Субота, 20 квітня, 2013

Львівські новини.

               

            Курницький Денис закінчив черговий блок хіміотерапії, довго піднімали аналізи, півтора тижні боротьби з низькими показниками і сьогодні нашого юного натураліста відпусли додому. Правда, наразі до понеділка – в понеділок на аналізи, і, якщо все добре – додому, до наступного понеділка.

            А з 29 квітня планується, що Денис заступає на курс метотрексату і до цієї події слід підготуватись серйозно, адже метотрексат – дуже важка хімія.

            В першу чергу Денису потрібні реактиви для визначення рівня метотрексмату в крові вартістю 13000 гривень, а зібрано наразі 10500. Потрібно ще 2500 гривень і залишився лише тиждень часу, а без реактивів хімію капати не почнуть. Ну і Біовен моно та Філстим. Минулого разу пішло по 3 флакончика – це вже понад 3200 гривень. Цього разу може бути більше…

Крім того, Денису дуже потрібен вшивний катетер по типу Бровіак 6,6Fr – такі катетери надзвичайно полегшують життя нашим діткам, та зараз, нажаль, їх немає в Україні. Якщо хтось може допомогти Денису з таким катетером – то такий подарунок буде для малюка надзвичайно доречним. Такий же ж катетер дуже потрібен і ще одному хлопчику з гематології – Артишку Тарасу, без вшивного катетера йому також буде надзвичайно важко продовжувати хімі}/

           

            Білошапко Ростик закінчив блок хіміотерапії, зараз хлопчик в лікарні з татом. І скоро мають обвалитись аналізи. На понеділок потрібно Філстим – 5 флакона вартістю 2175 гривень.

            Наразі всі зібрані кошти використано на препарати хіміотерапії – Цитозар та Мітолік. Ми щиро дякуємо всім, хто підтримує Ростика, та Філстим знову купувати немає за що. А окрім Філстиму запросто може знадобитись і Біовен, 5-10 флаконів, як минулого разу, і тоді буде катастрофа…

            Наразі і фізичний, і моральний стан хлопця є задовільним, Ростик тримається як дорослий, з терпінням і розумінням, не депресує, та намагається не розстроювати батьків. Хоча, звісно, відчувається, що він би з радістю вирвався з лікарняних стін…

            Звісно, ми щиро йому цього бажаємо!

          

            Садура Настінька також бореться з низькими аналізами і відновлюється після хімії. Почувається дівчинка наразі нормально, хоча біовен вже ввели, а з понеділка потрібно ще 3 флакони Філстиму вартістю 1305 гривень.

            У Настуні дві молодших сестрички і для молодої сім’ї досить складно справлятись своїми силами з високовартісним лікуванням. Ми дуже вдячні всім, хто допоміг забезпечити Настю Біовеном, нажаль, дівчинці все ще потрібна допомога.

            Ця тендітна і загадкова дівчинка справжній боєць – позаду стільки труднощів, реанімація, «гриби», проблеми з кишківником. І не зважаючи на все, Настя росте, дорослішає, бавиться і дуже хоче скоріше повернутись до сестричок.

            Будь ласка, допоможіть продовжити лікування!

           

            Губін Микола планує поїхати додому, трошки відпочити перед наступним блоком, та наразі хлопець з мамою все ще в лікарні. Та це не біда, бо обоє дуже раді, що цей блок пройшов значно легшее попереднього, не було ні таких шалених ускладнень, ні тотальних падінь показників. Це дуже добре, оскільки після попереднього блоку перед хімією і в Миколи, і в мами був просто панічний страх, а страх – не найкращий помічник.

            Тепер же ж Микола значно впевненіше дивиться у майбутнє і чекає наступного курсу Цетозару. І на цей курс знадобиться 16 флаконів препарату вартістю 4320 гривень. Зібрано наразі 900 гривень, потрібно ще 3420 і часу – близько тижня.

            Будь ласка, допоможіть Миколі продовжити лікування!

           

            Нижник Василько цього разу, нажаль, не тішить нас хорошими новинами і новими досягненнями. Хлопчик важко відновлюється після хімії, дається в знаки і втома, і тривале лікування… Зараз у Василька сильний стоматит і проблем из кишківником. Хлопчику назначили Ванкоміцин 17 ампул по 500 мг. 9 ампул ми вже купили, ще 8 потрібно оплатити – бракує 700 гривень.

            Будь ласка, допоможіть оплатити Ванкоміцин для Василька. Вчора нашого хлопчика дуже мучив біль, навіть давали знеболююче, деже сподіваємось, що завтра буде краще. Однак, не відомо, що знадобиться до понеділка, тому, Василько знову потребує допомоги.

            Будь ласка, підтримайте нашого мужнього хлопчика, бо, не зважаючи на біль і все решта, Василько зберігає добрий гумор і жваво відповідає по телефону – навіть думки не виникає, що з ним щось не так!

             

            Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для (ПІП дитини).
 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02