Новини / Вівторок, 02 квітня, 2013

Першоквітневий підхід до творчості:).

Усмішки, жарти, розіграші! До дня, що викликає стільки позитиву треба з підготуватись заздалегідь та «озброїтись» дотепними аксесуарами:). Що ми і зробили. Свято сміху в лікарні почалось ще у суботу завдяки зробленим дітьми із хірургії та гематології окулярам. Спершу вирізали основу, далі оздоблювали її наклейками для творчості, вушка робили із пухнастих дротиків, які прикріпляли до оправи за допомогою клеючого пістолету. Ось, ніби і уся схема роботи – не складно, а головне - смішно:).

               

                Ну що ж, переходимо до справи, а конкретніше до презентації дотепних виробів діток із гематології.

Після дуже і дуже важких реанімаційних вихідних повернулась у відділення Яся Галечко,  і відчувалось, що щось змінилось… Але у чому справа -  одразу не зрозуміли. Допоки не почули від неї! Власне «почули» тут вирішальне слово, тому що за весь час перебування у лікарні Іванка не видала нам жоднісінького слова. До цієї суботи! І завдяки цьому ми взнали, що у дівчинки дуже дзвінкий та приємний голос:). Яна разом із мамою створила дві пари окуляр – одні для себе, а інші призначені для сестрички. Турботлива дівчинка:).

Напевно, для того аби побачити захват в очах Дениска Куриницьго, було б достатньо запропонувати йому лишень наклейки із тваринками:). Адже, як ми вже добре знаємо, що тваринки - його найбільше захоплення. Та він  - хлопчик працьовитий, тому залюбки взявся і за виготовлення окуляр. З такими виробами як у нього – хоч на експедицію у екзотичні краї:).

Дуже швидко зробив власне творіння Діма Піхович. І все для того аби чим скоріше приступити до справді бажаної діяльності – розбирання виробу на дуже дрібні шматочки:). Та салатові дротики чимось припали маленькому до душі, тому єдині залишились недоторканими.

Творча людина не терпить обмежень та рамок. І таким, справжнім митцем, виявився Дмитрик Чучман. Малюку було надто мало невеличкої основи для окуляр, тому він вирішив розширити горизонти власної творчої роботи. І вирішив, що справжнім шедевром є він сам, лиш варто трішки причепуритися  наклеєчками:).

Тарас Артишко зробив окуляри для братика, так ще й вмістив на них привітання для нього:). І лиш після наших із бабцею вмовлянь хлопець погодився сфотографуватись. І не дарма - окуляри дуже йому пасують:)!

Ростик Білошапко також створив смішний виріб для брата. І так само, як і Тарас, не випромінював особливого бажання приміряти їх. Та все ж наважився і довго сміявся із себе, тому 1 квітневу ціль вважаємо досягнутою:).

Іринка вирішила підійти до справи як стиліст та модельєр:). Дівчинка виважено та зосереджено обирала наклейки, тому що хотіла аби її виріб був продуманим та дотепним. Таким він і вийшов. Молодець:).  

Юля Репчак цієї суботи працювала повністю самостійно! І все у неї вийшло просто чудово. Дуже раді, що дівчинка набралася впевненості у собі і навчилась без вагань втілювати власні ідеї у життя. Цього тижня у створення окуляр, дуже симпатичних та веселих:).

Не дивіться на те, що Володя такий серйозний на фотографіях – під час заняття малюк випромінював радісність та багато посміхався. Просто хлопчику захотілось стати поважним та вдумливим, навіть у таких окулярах:).

Значно покращило настрій заняття і дітям із хірургії.

«Мені буде смішно у них!» казав Васька Нижник. А як може бути по іншому, коли мова іде про 1 квітня:). Хлопець 100% впорався із поставленим завданням – йому вдалось розсмішити інших і себе самого. Себе ж Василь потішив, попросивши маму одягнути свій виріб :).

«Немає наклеєчок бантиків…Шкода…Викориcтаю якісь інші…» за таким сценарієм могло пройти заняття для якоїсь дитини, та не для Софійки Єфіменко . Її позиція наступна – немає, значить зроблю самотужки! Так воно і відбулось:). Якщо їй бракувало деталі для роботи – вона створювала її самостійно. Як подобає дівчинці, Софійка одягнувши  окуляри спершу поглянула на себе в дзерало, і переконавшись, що вони їй личать залюбки  у них сфотографувалась.

Дивишся на Артемчика і стає тепло-тепло. І це не лише через позитивність хлопчика, а й завдяки його суперкрутим окулярам, які одразу ж подумки «переносять»  на Гаваї:).

Хто-хто, а Васька отримав від заняття найбільше задоволення – як тільки він їх одягнув окуляри почав гучно сміятись. Це не передати словами – треба було чути! А зробив він два симпатичних вироби.

Надзвичайно елегантними та витонченими вийшли окуляри у Насті. Справа у підході до роботи чи у тому що дівчинка – маленька красунечка? Напевно всього по-трішки. І також додамо,  Настя -  природжена модель! Скільки фото не було б зроблено – вона виходить дуже гарною!

Усмішки та приємні емоції тема викликала і у цих  веселих дівчаток!

 Дякуємо магазину для творчості «Аграфка» за велику кількість наклейок для творчості, яких нам хватило не лишень на ці два, вищезгадані відділення, а  й на 8 інших де й також проходять заняття! Усі дітки просто  в захваті як від матеріалів, так і самих виробів:)!

Крила "Крила надії"

тел.: 240-76-13