Новини / Середа, 03 квітня, 2013

Львівські новини. Завал по всім напрямкам…

Останній місяць потреби наших дітей нагадують мені сніговий ком, і сьогодні мене не полишає відчуття, що з дня на день цей ком перетвориться на лавину і накриє нас з головою. Щодня хтось зайшов на хімію – потрібен Біовен, хтось закінчив – потрібен Грастим, хтось не може вилізти з низьких аналізів – потрібні антибіотики, комусь заступати на хімію – потрібен Цитозар. Потрібно все – від дешевих розчинів до дорогезних ліків, і потрібно всім, бо навіть не бідні сім’ї після кількох місяців лікування перетворюються на незаможні…

 

Перший у списку Артишко Тарас Величезне спасибі всім людям, що відгукнулись на минуле прохання  – ми змогли забезпечити хлопчика необхідними ліками і Тарас готовий приступати до курсу Цитозару. От тільки немає самого Цитозару. Потрібно 3 флакони по 1000мг вартістю 810 гривень і 2 упаковки Грастиму – ще 1400 гривень, а зібрано лише 300.

Допоможіть зібрати ще 1900 гривень! Тарас міг заступити на хімію ще сьогодні – аналізи дозволяли, та нажаль препарату нема.

           

Білошапко Ростик також продовжує боротьбу з низькими аналізами і тут йому би дуже допомогли 2 флакони Грастиму, та коштів залишилось лише на один. А з вівторка хлопець повинен проходити курс Цитозару  і на його купівлю (9 флаконів по 1000мг і 7 флаконів по 100мг) потрібно 3500 гривень. Ще додати 700 гривень на другий флакон Грастиму, і бракує 4200 гривень…

Після останньої новини  про Ростика, для хлопця поступило 10930 гривень – величезне спасибі всім цим людям, які слідкують за долями наших дітей, пропускають через себе всі їхні проблеми і знаходять можливість допомогти! Цих коштів вистарчило на 8 флаконів Біовену і 8 флаконів Грастиму, ці ліки дуже допомогли Ростику, та кожен день ставить нові задачі, що не терплять зволікань.

Ростик знову потребує допомоги.

 

Трегуб Назар  проходить хімію. Після завтра потрібно Біовен і 5 флаконів Грастиму. За тиждень для малюка зібрано 1550 гривень. 1300 піде на 2 флакони Біовену, а на Грастим залишиться лише 250 гривень… Щоб малюк спокійно пережив вихідні потрібно хоча б 3 Грастима – усього 2100 гривень, щоб дожити до понеділка, і їх немає звідки викроїти.

          

Губін Микола  закінчує блок і на пятницю йому також потрібен Біовен моно 12 флаконів – Коля в нас самий великий хлопчик.

На 8 флаконів кошти є, завдяки допомозі компанії Conscensia Ukraine Ltd, що надала 8000 гривень для наших дітей – 5000 для Миколи і 3000 для Гирича Де’яна (ці кошти якраз знадобляться Дем’яну на Цитозар).

Ще 4 Біовена – це 2600 гривень, і згадуючи, як важко Микола відновлював сили після минулого блоку, дуже хочеться сподіватись, що кошти ми зберемо. Лікування йде важко, але хлопець тримається дуже добре. Однак, падіння аналізів тягнуть за собою і відсутність апетиту, і різку втрату ваги – Коля то худне, то поправляється дуже різко, звісно, це не додає сил для боротьби, тому імунну систему доводиться стимулювати імуноглобуліном. Грастим наразі ще є – спасибі БФ «Надіюсь і Вірю», дуже сподіваємось що його вистарчить.

А от Біовен вкрай потрібен.

 

Ще два маленьких Дмитрика – Піхович Дмитро і Чучман Дмитро  теж вперто «засіли» у відділенні і продовжують боротьбу. Піхович Дмитрик почав хімію і на другий тиждень знадобиться Біовен та Грастим хоча б по 3 флакони – це 4050 гривень.

А Дмиитрик Чучман піднімає аналізи і готується продовжувати хіміотерапіюі йому також невдовзі знадобиться по 3 флакони Біовену та Грастиму  - також 4050 гривень.

          

Лише у Куція Олежика фінансове питання наразі закрите. І з цього приводу ми надзвичайно вдячні Кононец В.В., Вовк Ю.Б., Корнілову Г.О. та ще одному благодійнику, що не вказав свого прізвища! Величезне, величезне Вам СПАСИБІ!

З Вашою допомогою ми змогли придбати для Олега і Ексіджад, і 3 флакони Грастиму, які терміново знадобились сьогодні – аналізи впали на стільки, що всі запаси пішли за два дня. Зараз потреба закрита, і ми щиро бажаємо швидкого одужання Олежику і наснаги всім його ангелам-охоронцям!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для П.І.П. дитини.

Координатор адресної допомоги 

Марина Анісімова 050 370 90 02