Новини

Санаційні катетери для дитячої лікарні

Вівторок, 24 травня, 2022
Дякуючи польським друзям із Ekologiczne Forum Mlodziezy та Іван Савицький, реанімація дитячої лікарні Львівська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня Охматдит отримала дуже потрібні медичні розхідники.

Оголошення!

Понеділок, 23 травня, 2022
Благодійний фонд «КРИЛА НАДІЇ» оголошує тендер (у вигляді переговорної процедури) на надання комерційної пропозиції щодо встановлення та прокладання телекомунікаційної мережі спеціального призначення для забезпечення голосового зв'язку та передачі даних, пожежної сигналізації, засобів відеоспостереження та системи контролю доступу приміщень.

Спецхарчування для дітей хоспісу

Середа, 18 травня, 2022
Через війну у нас додалися нові напрямки допомоги. Та ми й надалі продовжуємо підтримувати наших підопічних з Мобільний хоспіс для дітей м.Львів.

Завдяки вам українські діти мають шанс на життя!

Понеділок, 16 травня, 2022
Софійці лише 9. Вона наново вчиться ходити і розмовляти після складної операції на мозку.

Служба підтримки на вокзалі для переселенців

Четвер, 05 травня, 2022
Коли прибуває черговий потяг, перон наповнюється людьми. Розгублені. Втомлені. Часом, когось чи щось тривожно шукаючі.

А хліб печеться і радує киян!

Вівторок, 03 травня, 2022
Від 9-го березня, коли стартувала наша спільна з Хлібна Майстерня ініціатива, підтримана Nova Ukraine, до сьогодні спечено та розповсюджено майже 30000 хлібин.

Ведмедики від Охмадиту

П'ятниця, 29 квітня, 2022
Ось такі ведмедики Охматдики, розмальовані членами опікунської ради Львівська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня Охматдит, тепер мешкають в нашому офісі.

Допомога львівській дитячій лікарні

Четвер, 28 квітня, 2022
До Львівського Охматдиту прибувають пацієнти з усіх куточків України.

Панетоне до пасхальних свят.

П'ятниця, 22 квітня, 2022
Пахучі і м’якенькі панетоне від Союзу українок Америки UNWLA - Ukrainian National Women's League of America, Inc. після невеличкої зупинки на нашому гуманітарному складі продовжують свою мандрівку.

Оголошення!

Четвер, 21 квітня, 2022
Благодійний фонд «Крила надії» оголошує тендер (у вигляді переговорної процедури) на надання комерційної пропозиції щодо ремонту приміщення площею 1747,4 кв.м. і облаштування прибудинкової території площею 790 кв.м.