Новини

3 банки замість 8…

Понеділок, 15 червня, 2015
Минулого тижня ми оплатили 2 банки харчування для Кумчи Олежика і 1 для Дідчук Софійки… Та цього дуже мало… Тому що на місяць кожному з них потрібні по 4 банки…

Спекотне заняття у спекотний день!:)

П'ятниця, 12 червня, 2015
Тінга-тінга – це надзвичайно цікавий стиль живопису, що вже давно став улюбленим серед наших малят. А це й не дивно. Адже він дуже позитивний, сонячний та автентичний.

Харів Андрійко. Ціна питання – 2146,69 гривень.

Середа, 10 червня, 2015
Ще один малюк з львівської хірургії ризикує не заступити вчасно на блок.

Посилка з Італії для малят з фенілкетонурією!

Середа, 10 червня, 2015
Пам’ятаєте ми писали про посилку від асоціації волонтерів «Віра Надія Любов», парафії Різдва Христового з м. Бреша Італії? Так ось, нарешті всі малята отримали по своєму пакуночку. І ми вирішили поділитись цією радісною новиною.

3327 гривні для Юрчика!

Понеділок, 08 червня, 2015
Вперше за тривалий час нам вдалось бачити Юрчика Добровольського активним ,веселим і балакучим. І на це є декілька причин.

Про Софійку Пирожак.

Субота, 06 червня, 2015
Отже, ще один місяць, у Софійчиному відліку, минув. Так, це означає ще одну партію Фрезубіну. На наступний місяць потрібно 32 літра спецхарчування вартістю 5155 грн. Ну і ще 1700 на підгузники – 8 упаковок Ліберо.

Савчин Марічка – хіміотерапія відкладається…

Субота, 06 червня, 2015
Виникла вимушена і дуже не бажана перерва у лікуванні Савчин Марії…

Літо і метелики:).

П'ятниця, 05 червня, 2015
Як тільки до нас приходить літо, ми його зустрічаємо розписом різнобарвних метеликів. От ніби, заняття дуже просте, а діти його люблять. Бо саме тут можна проявити максимум креативу: використовувати найрізноманітніші поєднання кольорів, придумувати візерунки та узори.

«День дитини» у львівськиій лікарні!

Середа, 03 червня, 2015
Вчора у лікарні ЗУСДМЦ відбулось свято до дня дитини! Все було дуже позитивно, весело та душевно! Та без Вашої допомоги цієї події просто б не відбулось!