Новини

Терміново: антибіотики для Юрчика!

Вівторок, 02 червня, 2015
Дуже часто від нас можна почути «терміново», на «вже» «SOS». Та на жаль, це завжди не безпідставно… Юрчик Добромильський настільки потребує антибіотиків, що для того, аби він почав курс, кошти зібрав медперсонал!!!

Чохли для мобільних:).

П'ятниця, 29 травня, 2015
«Ой, а Ви не могли придумати нічого складнішого?», - перша реакція більшості діток та батьків з лікарні, що на Дністерській на запропоновану тему. «Звісно ж, що могли, але ми ж не настільки безжальні»,- жартома відповідали ми:). Словом, як тільки всі охочі взялись за виготовлення чохлів, то панувала одна думка - це дуже складно, і мабуть нічого не вийде. Та мало-помало процес пішов і всі зразу ж забрали свої слова назад:). Цікаво, якими вийшли вироби малят? Тоді дивіться далі!

39 046 гривень для дівчинки з реанімації!

Середа, 27 травня, 2015
Коли Оленка Петрас поступила у лікарню, всі боялись найгіршого… Дівчинка була у дуже важкому стані. Та на велике щастя, лікарям вдалось її стабілізувати!!!

Тимурчик Гнатко – два флакона карбоплатини!

Вівторок, 26 травня, 2015
У хірургії ЗУСДМЦ проходить лікування дуже веселий і невгамовний хлопчик Гнатковський Тимур. Такого шибеника і непосиду я не зустрічала давно:) Годі й здогадатися що у малюка імплант замість одного очка і взагалі він проходить хіміотерапію.

Планові обстеження – дві дівчинки і два хлопчика.

Вівторок, 26 травня, 2015
Чотирьоми львівським малюкам настав час планових контролів. Спочатку дівчатка – дві красуні, Пецух Софійка і Кузь Даринка вже пройшли планові КТ і до кінця тижня діагностичний центр виставить нам рахунки на оплату.

Роздольська Ліза – четвертий антибіотик або 2100 гривень.

Вівторок, 26 травня, 2015
Ліза Роздольська продовжує лікування. На жаль, все йде не так, як хотілось би… Тільки лиш дівчинці стане краще – як все вертається назад.

Сови з креп паперу:).

П'ятниця, 22 травня, 2015
Цього тижня ми створювали сов із креп паперу. Це заняття, яке ми обов’язково повторяємо кожного року, тому що діти його дуже люблять. А саме творче відбувалось в ігровій кімнаті. І чого ми раніше до такого не додумались? Не знаємо, і сильно себе за це картаємо:). Завдяки великій кількості простору, діти мали змогу бігати, танцювати, дурачитись і в перервах між творчою роботою з’їжджати з гірки.Словом, встигати все й одразу:).

Грабовський Андрій – у нас повна безвихідь!

Середа, 20 травня, 2015
Ми писали про хлопця півтора тижні тому, на жаль, у фінансовому плані ситуація не покращилась, навіть навпаки…

Маленька Єва просить про допомогу!

Середа, 13 травня, 2015
Єва Євсікова - особлива дитина з особливої родини: у її тата і мами - вади мовлення та слуху. А в самої малечі – муковісцидоз. Ця сім’я зовсім немає коштів на лікування донечки!А його треба пройти обов’язково!

10136 гривень для Влади!

Понеділок, 11 травня, 2015
Скоро Влада Литвин завершує курс шкільного навчання. Та опісля її не чекають звичні для школярів канікули, а більш серйозний курс - лікування...