Новини

Миколай дітям у лікарнях 2015! SOS ситуація.

П'ятниця, 11 грудня, 2015
До свята Миколая залився тиждень, а на рахунку – 2340 грн замість необхідних 42 000 грн!

Час - це здоров'я

Четвер, 10 грудня, 2015
Сьогодні Крістінка вдома. Хоч давним давно вже мала бути на лікуванні у Львові. А причина відтермінування до болю знайома – немає коштів на ліки. А без антибіотиків немає сенсу лягати у відділення.

Меронем для Коваля Андрія.

Понеділок, 07 грудня, 2015
Важка і неоднозначна ситуація склалась у Андрійка Коваля. Ще літом хлопчик мав їхати в Київ на пересадку кісткового мозку, але плани змінились - так склалось, що довелось продовжити хімію у Львові.

ДЯКУЄМО волонтерам з Бреші!

П'ятниця, 04 грудня, 2015

Життя на діалізі. Продовження.

П'ятниця, 04 грудня, 2015
Дорослі діти. Серйозні, неговіркі, в чомусь ображені, в чомусь зухвалі, досвідчені і обізнані в своїх діагнозах, чіткі і відповідальні. Їм довелось дорослішати в лікарнях, їм довелось знати і відчути на собі надто багато лікарняних процедур. Вони знають, що може врятувати їм життя, але самі неспроможні дати собі раду…

Шкірка Марічка – Нутрілон!

П'ятниця, 04 грудня, 2015
Ще одна з наших дівчаток гостро потребує харчування. Це Марічка Шкірка.

Малюємо на Дністерській 27:).

П'ятниця, 04 грудня, 2015
Ці два творчі тижні пройшли із пензликами та фарбами у рученятах наших креативних діток! Ми малювали на полотнах, а минулого тижня розписували скляночки. Які ж результати їхньої роботи, дивіться далі!

Пирожак Софійка — Фрезубін вже є, а кошти так і не зібрані...

Четвер, 03 грудня, 2015
Майже 4 тисячі бракує на оплату Фрезубіну.

Коломіцин для двох красунь.

П'ятниця, 27 листопада, 2015
В грудні у відділення мають поступити двоє дівчаток. У них дуже багато чого спільного: вони двоє красуні, двоє надзвичайно креативні, двоє ніжні і турботливі дівчинки. А ще у них один діагноз муковісцидоз і потреба в одному антибіотику Коломіцині…

«ІТ Миколай 2015» - Свято наближається!

П'ятниця, 27 листопада, 2015
Щороку в рамках акції «ІТ Миколай» ми, разом із ІТ- спільнотою Львова (і не тільки :)) збираємо кошти на купівлю медобладнання для Зухідноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, яке б допомогло підвищити якість медичних послуг і, як наслідок, шанси на своєчасну діагностику, адекватне лікування і швидке одужання для його маленьких пацієнтів.