Новини

Giving Tuesday. Щедрий вівторок.

Вівторок, 01 грудня, 2020
Приєднуйтеся до хвилі добрих справ, яка шириться світом!

Миколай дітям в лікарні 2020.

Вівторок, 01 грудня, 2020
Повітря вже морозне. Землю присипав білий сніг. Люди одягають теплі рукавиці і шалики, дітлахи щоранку прибігають до віконця подивитися чи не випав перший сніг. Зимові свята вже дуже близькою. І поміж них найбільш очікуване дітьми, день Святого Миколая.

Історія Іларії.

Понеділок, 30 листопада, 2020
З таким іменем ця манюня обов’язково стане зіркою. Можливо, вона розкриє в собі талант до танцю чи малювання, науки чи бізнесу. Або просто ЖИТИМЕ і радітиме кожному новому дню. У її житті може бути безліч сценаріїв, та всі вони впираються в необхідність термінової трансплантації печінки.

Майстерня успішного лікаря. Модуль 2

Середа, 25 листопада, 2020
Запрошуємо лікарів усіх спеціальностей, які зацікавлені у професійному розвитку та обміні досвідом, до участі у 2-му Модулі Освітнього проекту «Майстерня успішного лікаря».Який відбудеться 9 грудня о 13:00.

Стаття подяки:).

Понеділок, 23 листопада, 2020
Обстеження на спірометрі – спеціальному пристрої, який вимірює дихальну здатність легень, дає лікарям важливу інформацію для контролю та планування лікування легеневих захворювань. І на днях лікарня отримала чудовий подарунок.

Фахова школа вакцинації.

П'ятниця, 20 листопада, 2020
Запрошуємо до участі у ФАХОВІЙ ШКОЛІ ВАКЦИНАЦІЇ.

Майстерня успішного лікаря. Перший модуль

Середа, 18 листопада, 2020
Сьогодні стартує перший модуль освітнього проєкту «Майстерня успішного лікаря», який Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр проводить у співпраці з Благодійний фондом «Крила надії».

7090 разів кажемо ДЯКУЄМО!

Понеділок, 16 листопада, 2020
Ці "дякую" для усіх, хто підтримав наш проєкт #235 «Допоможи дитині здолати рак».

Майстерня успішного лікаря

Четвер, 12 листопада, 2020
Запрошуємо лікарів усіх спеціальностей, які зацікавлені у професійному розвитку та обміні досвідом, до участі в освітньому проекті «Майстерня успішного лікаря».

Про кошти

Вівторок, 10 листопада, 2020
Ви часто запитуєте, куди ми скеровуємо кошти, якщо зібрано більше, ніж оголошувалося до збору.