Новини

Марічка Кінаш. На межі…

Вівторок, 20 травня, 2014
Надзвичайна ситуація склалася у найтендітнішої та найвразливішої з наших дівчаток – у Кінаш Марічки вчора виявили грибковий менінгіт і вже на сьогодні в терміновому порядку потрібно Віфенд – як мінімум 10 флаконів, а краще 14.

Весняні метелики на Дністерській 27!:)

Неділя, 18 травня, 2014
Розпис метеликів – просте, але водночас настільки цікаве для діток заняття, що ми проводимо його вже багато років поспіль. Відбулось воно і цього річ.

Софійка Пирожак.

П'ятниця, 16 травня, 2014
До сьогоднішньої новини мені знову хочеться дати фото, з якого почалась Софійчина історія для нас. Ні, в нас достатньо фотографій Софійки, пан Євген регулярно їх надсилає. Та вчора, 15 травня, виявляється, був міжнародний день мукополісахаридозу, і мені знову стало сумно від того, як багато людей залишаються наодинці з хворобою і багатьох з них навіть немає кому підтримати, не те що допомогти…

Халюзіна Діана – пересадка нирки. 54 000 $

Четвер, 15 травня, 2014
54 000 $ - це багато чи мало, якщо це ціна твого життя? Саме стільки вартуватиме лікування Халюзіної Діани в Білорусії. Саме стільки вартуватиме пересадка донорської нирки для дівчинки. І саме стільки вартуватиме її нове життя.

Лесюк Віталік – хороші новини!

Понеділок, 12 травня, 2014
У минулий четвер з вашою допомогою Віталік пройшов планові обстеження – КТ та МРТ голови та очних орбіт.

Назарчик Деркач – і знову Віфенд!

Середа, 07 травня, 2014
У нас чергова катастрофа – дуже маленький хлопчик, і дуже дорогий препарат…

Коники із креп-паперу:).

Вівторок, 06 травня, 2014
З великого переліку наших творчих занять завжди знайдеться декілька, які ми обов’язково повторимо, і навіть неодноразово. Одним із таких є виготовлення коників із гофропаперу. Заняття – цікаве, просте, а в рік Коня, як ніколи актуальне:).