Новини

Софійка Пирожак - нам знову потрібно харчування!

П'ятниця, 17 січня, 2014
Софійка Пирожак передає вітання з Новим роком та Різдвом і дякує всім, хто допоміг їй пережити ці свята!

Святкова Творча Майстерня!

Понеділок, 13 січня, 2014
Ось так, непомітно, до нас прийшли такі очікувані зимові свята. Значну їх частину ми вже зустріли та попереду ще два празники! Незважаючи на те, що справ хоч відбирай, про творчі заняття ми не забули і залюбки проводили їх для діток з гематології та хірургії міста Львова. Та через брак часу не мали змоги поділитись із Вами їхніми шедевриками:).

Ромчик Климочко – третя ТКМ.

Субота, 04 січня, 2014
У ці передріздвяні дні наш Ромчик Климочко готується до повторної родинної пересадки кісткового мозку і мене не покидає відчуття дежавю, оскільки понад три роки тому, коли ми познайомились з Романом, саме в цей новорічно-різдвяний період хлопчик також готувався до ТКМ.

Миколай дітям у лікарнях 2013.

Четвер, 02 січня, 2014
Вкотре святий Миколай приніс подарунки діткам, що залишились на свято у лікарнях.

Наші новини.

П'ятниця, 27 грудня, 2013
Ось-ось розпочнуться свята і ми вже готові з головою поринути у радісні турботи, та декого, нажаль, вони оминуть. Троє наших хлопчиків з хірургії ЗУСДМЦ ризикують провести свята у лікарні і дуже потребують нашої допомоги.

Розпис ялинкових іграшок на Дністерській 27!

Вівторок, 24 грудня, 2013
Все менше й менше часу залишається до новорічно-різдвяних свят. Тому вже варто задуматись про прикрашання їхнього головного символу - ялиночки! Дітки із ЗУСДМЦ традиційно одягають на неї власноруч розписані іграшки. Тому цього тижня ми озброїлись пензликами і взялись за малювання по склу.

Ой хто-хто Миколая любить?:)

Четвер, 12 грудня, 2013
До свята Миколая залишилось зовсім не багато часу! І у фонді вже вирує передсвятковий ажіотаж»:).

Готуємось до свят:).

Середа, 11 грудня, 2013
Вартувало лиш зимі прийти на наші вулиці та календарі, як ми одразу ж взялись за проведення зимових занять. Як це традиційно повелось, почали святкову тематику із виготовлення новорічних відкриток. Адже наші дітки дуже турботливі, завжди раді подарувати близьким теплі побажання.

Декор для вазонків!:)

Середа, 04 грудня, 2013
«Ця тема уже була, і це заняття ми вже проводили… Що ж би таке придумати новеньке, чого дітки ще не робили?». Довго думали-гадали над цим запитанням і таки додумались до наступного: будемо виготовляти прикраси для вазонів! Цю ідею залюбки підхопили діти з різних відділень і проявили під час занять неабияку креативність. Для створення цього декору ми використовували листовий пінопласт та дротики.