Новини

Коробка хоробрості

П'ятниця, 24 липня, 2020
Вже сьогодні яскраві іграшки поселяться в коробках хоробрості у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр і знайдуть собі нових друзів серед відважних пацієнтів відділень онкогематології та онкохірургії.

Львів АЛЯРМ !!! - родині атовця потрібна допомога. У дружини Віктора

Субота, 18 липня, 2020
Царьова Viktor Pres декілька тижнів тому діагностували складне захворювання – множинні пухлини печінки і заочеревного простору. Лікування складне і дуже дороге. Місяць тому він був змушений демобілізувався з лав ЗСУ після 26 років служби, щоб бути поряд з дружиною в важкий момент. В родині ще є 7-місячна донечка, яку треба комусь доглядати.

Про Елю

Четвер, 16 липня, 2020
Маємо добрі новини від нашої підопічної Елі, для якої ми нещодавно збирали кошти на операцію.

Потреби онкогематології та онкохірургії

Понеділок, 13 липня, 2020
Лікування онкології – це не лише складні операції з видалення пухлин чи трансплантації кісткового мозку, а й тривалий процес із регулярними обстеженнями, аналізами, хіміо- та променевою терапією.

Вітання від наших лікарняних клоунів

П'ятниця, 10 липня, 2020
Радість – одна із найчарівніших пігулок, яка лікує не гірше, ніж традиційна медицина, і її у торбах лікарняних клоунів завжди вдосталь.

Термінова операція для Еларії!

Середа, 08 липня, 2020
У відділенні нейохірургії Міської дитячої клінічної лікарні Львова, що по вул. Орлика, перебуває 11-тирічна Елічка, яка потребує невідкладної операції.

Унікальна операція для Марії Ковальової

Понеділок, 06 липня, 2020
Понеділок розпочався з чудової новини!

Перука для Іринки

Середа, 01 липня, 2020
Багатьом дівчаткам, які внаслідок лікування чи хвороби втратили волосся, можливість одягти перуку додає сил долати непростий період в їхньому житті.

Підсумки "лимонадного тижня"

П'ятниця, 26 червня, 2020
Дуже радіємо з того, що він відбувся!

Львів разом проти коронавірусу

Вівторок, 23 червня, 2020
Після місяців карантину, порожніх вулиць і ретельної уваги до статистики з перебігу Covid-19, на жаль, зараз частіше спостерігаємо нехтування правилами епідеміологічної безпеки і ослаблення інтересу до проблеми.