Новини

Майстерня успішного лікаря. Модуль 2

Середа, 25 листопада, 2020
Запрошуємо лікарів усіх спеціальностей, які зацікавлені у професійному розвитку та обміні досвідом, до участі у 2-му Модулі Освітнього проекту «Майстерня успішного лікаря».Який відбудеться 9 грудня о 13:00.

Стаття подяки:).

Понеділок, 23 листопада, 2020
Обстеження на спірометрі – спеціальному пристрої, який вимірює дихальну здатність легень, дає лікарям важливу інформацію для контролю та планування лікування легеневих захворювань. І на днях лікарня отримала чудовий подарунок.

Фахова школа вакцинації.

П'ятниця, 20 листопада, 2020
Запрошуємо до участі у ФАХОВІЙ ШКОЛІ ВАКЦИНАЦІЇ.

Майстерня успішного лікаря. Перший модуль

Середа, 18 листопада, 2020
Сьогодні стартує перший модуль освітнього проєкту «Майстерня успішного лікаря», який Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр проводить у співпраці з Благодійний фондом «Крила надії».

7090 разів кажемо ДЯКУЄМО!

Понеділок, 16 листопада, 2020
Ці "дякую" для усіх, хто підтримав наш проєкт #235 «Допоможи дитині здолати рак».

Майстерня успішного лікаря

Четвер, 12 листопада, 2020
Запрошуємо лікарів усіх спеціальностей, які зацікавлені у професійному розвитку та обміні досвідом, до участі в освітньому проекті «Майстерня успішного лікаря».

Про кошти

Вівторок, 10 листопада, 2020
Ви часто запитуєте, куди ми скеровуємо кошти, якщо зібрано більше, ніж оголошувалося до збору.

Громадський проект "Допоможи дитині здолати рак" №235 .

Вівторок, 03 листопада, 2020
Щороку більше 30-ти дітей у Львові потребують операцій з видалення пухлин мозку чи хребта. Зараз частину цих операцій неможливо провести у нас через відсутність спеціального обладнання, тому родини змушені їхати закордон для порятунку своїх дітей.

Термінова збірка!

Понеділок, 26 жовтня, 2020
Через стрімке зростання кількості хворих на ковід маємо багато запитів на кисневі концентратори, як від наших підопічних, так і лікарень. Хворих більшає, кисневих точок не вистачає!

Діти зі СМА:Юрчик Клюс

Понеділок, 19 жовтня, 2020
Коли святкували 10-й день народження Юрчика , то, мама жартома назвали його динозавром, бо ж для дітей із спінально-м’язовою атрофією (СМА, 1-го типу) це дуже поважний вік.