Новини

Пульмозим для важкого пацієнта.

Середа, 15 липня, 2015
Дмитрику Ковальчуку вкрай необхідно пройти курс інгаляцій Пульмозимом.

Завтра Козак Павло поступає у відділення…

Понеділок, 13 липня, 2015
Хлопцю потрібно пройти курс антибіотиками. А це великі гроші…

Олеся Лапкевич – допоможіть здолати РТПХ.

Четвер, 09 липня, 2015
Останні пів року Олеся з мамою живуть у Києві. Ні, вони не просто так переїхали, зимою дівчинці зробили пересадку кісткового мозку і ось вже пів року Олеся бореться з РТПХ.

ТЕРМІНОВО!!! Коломіцин для Сергійка!

Середа, 08 липня, 2015
ЗІБРАНО 0 ГРИВЕНЬ! СТАНОМ НА 13.07.2015 ЗБІР ТРИВАЄ! «Терміново потрібен препарат», «На вже» , «Критична потреба»! Напевно, найчастіші фрази, що можна прочитати в наших в новинах. Так часто, що до них звикаєш та не звертаєш уваги. Інколи вже просто немає сил від того вічного бігу за коштами та препаратом. Але іншого виходу немає… Тому що у відділенні на нього чекає маленький пацієнт…

Віталік Бензак – наш «дорогий» хлопчик. Або 20000 гривень на метотрексат.

Вівторок, 07 липня, 2015
Віталік Бензак проходить лікування у хірургії ЗУСДМЦ. На початку року Віталіку поставили ендопротез – операція стала можливою в першу чергу завдяки благодійникам і небайдужим людям, оскільки протез купувався у дуже нестабільні часи, коли валюта росла щодня і за цінами було годі встигнути…

Просто хороша історія.

Вівторок, 07 липня, 2015
Якось до нас задзвонила Наталя Кекух, мама нашої підопічної Златочки Кекух. Але не для того, щоб попросити допомоги з тим чи іншим препаратом, а тому що вона захотіла піДтримати іншу дитину, з таким же діагнозом, як у Златочки.

Літні пейзажі на Дністерській 27:).

Вівторок, 07 липня, 2015
На початку кожного тижня ми зустрічаємось із стандартним питанням: Яку ж техніку використати цього разу? Власне цього заняття ми знали зазалегідь, що це буде малювання на полотнах. Єдине, з чим ми так і не змогли визначитись, що ж саме малюватимемо з дітками. Та малята взяли ініціативу в свої руки, і вирішили зобразити на своїм малюнках все що спаде їм на думку. Але якось ненароком вийшло, що усі вони створили літні пейзажі:). Цікаве співпадіння:). Ну що ж, далі Ви можете ознайомитись із роботами діток.

І знову приємний сюрприз для діток з ФКУ!

Вівторок, 07 липня, 2015
Нещодавно ми знову отримали несподівану посилку, а точніше ДВІ! Нам вкотре передали харчування для діток з фенілкетонурією.