Новини

ВАЖЛИВО! Змінено реквізити для регулярних платежів!

Вівторок, 02 лютого, 2021
Дякуємо усім, хто нас підтримує та перераховує щомісячні благодійні внески. Ваша допомога надзвичаийно цінна!

12 систем для Prismaflex вже у лікарні!

Понеділок, 01 лютого, 2021
Які асоціації у вас викликає слово «реанімація»?

Гарні новини з Верони

Четвер, 28 січня, 2021
Наша східна красуня Айсель змогла відсвяткувати свій День народження поза межами лікарні!

Місію виконано:).

Середа, 27 січня, 2021
Вчора ввечері у нас виникла термінова потреба відвезти концентратори кисню зі Львова до Стрия. І у цьому нам допомогла Патрульна поліція Львівської області!

#FoodForChild #Їжа_дітям

Понеділок, 25 січня, 2021
Що можна придбати на 145 грн.? Для когось – це ціна посиденьок за кавою чи перекусу під перегляд улюбленого фільму. А для когось – можливість продовжити життя, зробити його кращим, попри складний невиліковний діагноз.

Особлива вечеря особливих дітей

Понеділок, 18 січня, 2021
Сьогодні за святковим столом зберуться родини на традиційну другу святу вечерю. Після спільної молитви господині запрошуватимуть скуштувати кутю, а тоді борщ чи грибну юшку, вареники чи голубці. Та не кожен святковий стіл складається із 12-ти страв. Поруч з нами живуть діти, у яких буде особлива вечеря.

Як знати, чи ваша допомога потрапила за призначенням?

Понеділок, 18 січня, 2021
Кожному, хто робить благодійний внесок, важливо знати, що його допомога потрапить за призначенням та змінить чиєсь життя на краще. Проте саме благодійність часто стає прикриттям для шахраїв, які паразитують на співчутті і щирих намірах інших людей.

«Терміново потрібна кров...»

П'ятниця, 15 січня, 2021
Мабуть, ви не раз помічали прохання про здачу крові. Переважно розшукують носії в певної групи і резуса, бо складники саме такої крові дуже потрібні комусь, хто в цей момент бореться за життя. Особливо гостро донорської крові бракує в період свят.

Дива трапляються там, де їх створюють!

Вівторок, 29 грудня, 2020
П‘ятий рік поспіль, напередодні Миколая і Нового року, ми отримуємо значну адресну допомогу від уже постійних благодійників Андрія та Володимира з Дрогобича та їх друзів.

Чудові новини від маленької Іларії!

Понеділок, 28 грудня, 2020
Маленьку Іларію перевели з реанімаційного у звичайне відділення, її аналізи нормалізувалися і ми вже можемо розповісти, що трансплантацію печінки від мами Тетяни успішно проведено!