Новини

ДИХАЙ!ЖИВИ!

Четвер, 27 лютого, 2020
Муковісцидоз або кістозний фіброз – одне з найпоширеніших рідкісних захворювань, яке трапляється в однієї дитини серед 2,5 тисяч немовлят.

15 лютого - День дитини, яка здолала рак

Субота, 15 лютого, 2020
Мабуть, найдужче нам би хотілося, щоб цей день колись став днем остаточної перемоги над раком, але вже й сьогодні – це день сміливих і мужніх діток, день сильних батьків, самовідданих лікарів та великої волонтерської спільноти, яка присвячує свій час та зусилля допомозі іншим.

Дві важливі мети цього місяця

Четвер, 13 лютого, 2020
Один з пріоритетів нашого фонду – створювати онкохворим дітям можливості для діагностики та лікування якомога ближче до дому. Адже для них і так достатньо стресу та негативних переживань, а рідні стіни і близькі люди додають сили та підтримки у боротьбі з хворобою. Саме тому ми завжди долучаємося до проектів, які покращують умови в дитячих онковідділеннях.

ЗАПРОШУЄМО НА БЛАГОЧИННИЙ ЯРМАРОК

Четвер, 06 лютого, 2020
Вже цієї п’ятниці, 7 лютого, у Середня Загальноосвітня Школа Східних Мов Та Бойових Мистецтв Будокан відбудеться благодійний фестиваль та ярмарок корисної їжі, підчас якого усі бажаючі зможуть підтримати онкоодужуючих дітей — підопічних Благодійного фонду “Крила надії”.

Дякуємо благодійникам, які допомогли хлопчикові з вадою серця

Понеділок, 23 грудня, 2019
Непрості проблеми разом вирішувати легше! Ділимося з вами неймовірною історією.

Особливий Миколай шукає помічників

Середа, 18 грудня, 2019
Особливі діти мріють про зовсім недитячі подарунки до свят. Повернутися з лікарні додому, до рідних - одна з їхніх найбільших мрій.

День радості завітав до дітей із Охматдиту!

Вівторок, 17 грудня, 2019
Усі діти уже чекають свят і подарунків, а особливо ті, які лікуються у лікарні. Ми подумали, що не потрібно якогось особливого приводу, щоби дитина змогла відчути себе веселою і трішки побешкетувала.

Онкохворим дітям у Львові потрібна допомога!

П'ятниця, 13 грудня, 2019
Грудень - кінець року і запаси медикаментів та розхідних матеріалів у всіх лікарнях традиційно закінчуються.

Творча майстерня для батьків важкохворих дітей відновить свою діяльність

Четвер, 12 грудня, 2019
Сьогодні у суспільстві відчутні позитивні зміни у ставленні до дітей з інвалідністю. Але незважаючи на це, приділяється недостатньо уваги психологічному стану батьків важкохворих дітей.

Сьогодні - Міжнародний день волонтерів!

Четвер, 05 грудня, 2019
Це люди, які віддають свій час, сили, знання та енергію для того, щоби робити хороші справи. Нам надзвичайно приємно, що серед наших друзів є багато волонтерів, які долучаються до активностей фонду і завжди поруч, коли потрібна допомога.