Новини

Гікамтин для Андрійка Мізуна – допоможіть оплатити!

Понеділок, 09 червня, 2014
Андрійко Мізун проходить лікування у хірургії ЗУСДМЦ. Малюк пройшов 10 блоків хімії і променеву, бувало по всякому, та Андрійко вперто боровся – він надзвичайно жвавий, веселий і цікавий до всього хлопчик, безперечно таке прагнення жити дуже допомагає! Та коли малюк вже майже досяг фінішної прямої – хвороба почала прогресувати.

Реактиви для метотрексату. Львів.

Четвер, 05 червня, 2014
Так сталось, що в силу особливостей нашої роботи ми знаємо багато різних речей.

Віталік Лесюк – ще один курс хіміотерапії!

Середа, 04 червня, 2014
Віталік Лесюк зараз вдома, відходить від попереднього курсу хіміотерапії і готується до наступного.

Африканська черепашка:)!

Вівторок, 03 червня, 2014
Незвичною тишиною зустріли нас цієї дощової суботи гематологія та хірургія Львова . Та надпис "Карантин" розставив все на свої місця: багатьох дітей відпустили додому, а тим хто лишився у лікарні бажано лишній раз не виходити із палати. Та незважаючи на це та непроглядну пасмурність, нам вдалось принести трішки тепла у ці відділення. А все завдяки запропонованій темі - ми малювали яскравих африканських черепашок, і прикрашали їх пофарбованим пшоном.

Пилипчак Олег – потрібна допомога!

Понеділок, 02 червня, 2014
У Львові проходить лікування 17-ти річний Олежик Пилипчак. У хлопчика хронічне захворювання нирок V стадії і рано чи пізно йому знадобиться пересадка нирки. Власне, хлопчик вже з грудня місяця на діалізі…

Це страшне слово Темодал…

Середа, 28 травня, 2014
От і настали ті часи, коли у нас в лікарні позакінчувались ліки…

Квілінгові аплікації:).

Середа, 28 травня, 2014
Мистецтво квілінгу своїми коренями сягає часів Давнього Єгипту та Китаю. Не втратило воно своєї популярності і сьогодні, ставши ще більш доступним для кожного охочого. Не оминають квілінг увагою і наші діти, що також добре знайомі із цією технікою. Проте на занятті, що відбувалось цього тижня, були і ті хто взявся за неї вперше. Та незважаючи на рівень підготовки, з цим простим завданням впорались всі!

Львівські хлопчики – дуже потрібна допомога!

Вівторок, 27 травня, 2014
Трьом хлопчакам з хірургії ЗУСДМЦ дуже-дуже потрібна допомога! Усі вони проходять протокольне лікування і всі троє зараз на хімії, всім трьом дуже потрібні препарати для підняття аналізів і продовження лікування.

Терміново потрібен Віфенд для Кінаш Марічки та Дзюби Тетянки!

Понеділок, 26 травня, 2014
У Львові дуже-дуже потрібен Віфенд – вже двоє наших чарівних дівчаток потребують цього препарату!

Яскраве солене тісто:).

Вівторок, 20 травня, 2014
Цього тижня діти із Дністерської працювали із соленим тістом. Емоції, що пов’язані із цим матеріалом, були спершу досить контрастними: від «Ні, я хочу малювати, а не ліпити!!!» до «Ого, які цікаві відчуття!». Та на щастя, навіть ті, хто на початку скептично віднісся до завдання, визнав, що ліпка ні в чому не поступається малюванню! Більше того, через декілька днів вироби стануть твердими, неначе з глини, тому слугуватимуть дітками чудовими статуетками.