Новини

Про Софійку Пирожак.

Понеділок, 02 грудня, 2013
Кажуть, що біда, розділена з другом – це вже пів біди. Я дуже хочу вірити, що це стосується нашої Софійки Пирожак, для якої вже кілька місяців з Вашою допомогою ми закуповуємо дороге спецхарчування.

Павло Козак – з понеділка у лікарню, а ліків ще нема...

П'ятниця, 29 листопада, 2013
От і добігає кінця осінь, і наступного понеділка вже 2 грудня. Це означає, що вже скоро-скоро Новий рік, Миколая, Різдво та всі інші зимові радощі! А ще це означає, що з понеділка нашому Павлику Козаку слід заступати на лікування.

Вітражні звірятка на Дністерській, 27!

Середа, 27 листопада, 2013
«Я не знаю чи в мене вийде, руки труситимуться… Ну хіба лиш погляну як інші працюють…» Такі та схожі фрази можна було почути на початку цього заняття. І незважаючи на те, що вітраж - не проста техніка, невпевненість діток була марною. Вони й самі в тому переконались, коли взяли у ручки контури, а згодом і вітражні фарби.

«По краплині до життя»!

Вівторок, 26 листопада, 2013

Крапковий розпис та шпоновані скриньки!

П'ятниця, 22 листопада, 2013
Підготовка до заняття цього тижня пройшла під девізом «Збери колекцію скриньок-проведи заняття», адже мали змогу пройти квест із пошуком шкатулочок по багатьох магазинах для творчості. На щастя, було зібрано необхідну їх кількість, завдяки чому заняття із розпису скриньок у крапковому стилі таки відбулось. Для цього дітям пропонувалось використати акрил та контури. Мотив малюнку – наші фантазери обирали самі.

«ІТ Миколай 2013»!

П'ятниця, 22 листопада, 2013

Драконо-пташки!:)

Середа, 13 листопада, 2013
Якась дивна назва статті, напевно, подумали Ви, побачивши її заголовок:).Та це не спроста! Більше того, усе навіть можна логічно пояснити. Є одне заняття, яке діти обожнюють через цікавість та легкість у виготовленні. Це створення дракончиків. Та повторятись ми не дуже любимо, тому вирішили його дещо видозмінити і складати за тією ж схемою іншу істоту – пташку, змінивши комбінацію, місце розташування деталей. Тим не менше, багато діток у цьому виробі бачили не пташку, а саме дракона. Хоч майже всі вони не були на цьому занятті. Ну що ж, цих мудрагеликів не проведеш:).

Новий апарат штучного дихання у ЗУСДМЦ. Ми це зробили!

Понеділок, 11 листопада, 2013
У відділенні інтенсивної терапії ЗУСДМЦ з’явився новий апарат штучної вентиляції легень Neumovent Graph Net. Він був вкрай необхідний для реанімації центру, де проходять лікування діти з важкими патологіями зі всієї західної України.

Терміново! 5820 гривень для Вікторії Рубахи!

П'ятниця, 08 листопада, 2013
У Львові терміново потрібна допомога для Рубахи Вікторії, дівчинка про ходить лікування в гематології ЗУСДМЦ.

Косинський Станіслав – 1400 гривень на МРТ.

Четвер, 07 листопада, 2013
Одному хлопчику з Луцька дуже потрібна наша допомога. Звати хлопчика Стас Косинський, йому 8 років, і у нього пухлина зхилу черепа – хордома.