Новини

Андрій Пахолюк – найкращі новини!

Четвер, 06 грудня, 2012
Андрій Пахолюк вже вдома,19 листопада його прооперували.

Львів.Сети для тромбоконцентрату. 25000 гривень.

Понеділок, 03 грудня, 2012
Колись давно, довгих п’ять років тому, я знала про донорство лише те, що воно є і що воно потрібно. І що коли людям, які втратили багато крові після травм, аварій чи під час операцій, потрібне переливання, то з’являються героїчні люди з гордим іменем Донори і діляться своєю кров’ю, рятуючи чиєсь життя. Ось так просто і зрозуміло.

Індіанські племена у львівській лікарні:)

Понеділок, 03 грудня, 2012
Танцююча хмара, Яструбине око, Говорячий з вітром, Ведмежий зуб, Покахонтас:) .. Саме такі імена цієї суботи почесно носили наші малюки із Дністерської:). А ці етнічні перетворення відбулися завдяки створенню індіанських головних уборів. Для втілення цієї ідеї нам пригодилися – пір’я (куди ж без нього, коли ми говоримо про жителів американський прерій), кольоровий картон, різнобарвні фігурки із полімерки, і такий улюблений нами двосторонній скочт!

Львівські новини.

Четвер, 29 листопада, 2012
У ЗУСДМЦ на сьогодні дуже багато нових діток, яким надзвичайно потрібна допомога та підтримка.

Яскраві сови із гофропаперу у ЗУСДМЦ:)

Понеділок, 26 листопада, 2012
На зміну минулотижневим котикам цього заняття прийшли не менш дивовижні тваринки – сови, яких до речі, багато хто вважає чимось схожими на киць:). Не зважаючи на те, що ці птахи мають тьмяне, неяскраве забарвлення, діти із відділення гематології та хірургії вирішили дещо поексперементувати із кольором, та створити із гофропаперу барвистих та насичених сов, яких годі й шукати в реальному, не творчому, світі:) «Мудрі» пташки дуже сподобались діткам, ще б пак – вони у нас справжні розумники та розумниці :).

Як львівська лікарня перетворилась на іграшкову фабрику:)

Понеділок, 19 листопада, 2012
А починалось усе це дійство згідно звичного плану – субота,11:00, Дністерська 27. Нічого не вішчувало незвичного перебігу подій… Допоки у відділення не завітало 6 волонтерів із кілометрами ниток для в’язання:). І тут все почалось! Під час заняття лунало безліч фраз у приблизно такій послідовності «Як це робити?», «Та ні, у мене не вийде!», «О, так це ж , не так і складно!», «Ухти, яка гарна киця:)», «Треба буде зробити ще щось у такому стилі» і т.д. Також ми мали можливість спостерігати чіткий та продуманий розподіл функцій між дітками, їхніми батьками і волонтерами. Що дуже нагадувало роботу на фабриці:). Найбільш важливим моментом заняття є те, що це чистої води «hand made». Діточки разом із батьками все зробили власноруч від А до Я:).

Вегера Ігор, Павлів Данилко – і знову Вінорельбін.

Середа, 14 листопада, 2012
У Львові знову потрібно Вінорельбін.

Нас покинула Галинка Козак…

Вівторок, 13 листопада, 2012