Новини

Майбутньому природознавцю необхідна Ваша допомога!

Вівторок, 24 лютого, 2015
Олежик Строгуш – майбутній природознавець. Він обожнює все-все, що пов’язане з природою. Тварини, рибалка, прогулянки по лісу і збирання грибів – ще не повний перелік його захоплень:). І зараз цей чарівний хлопець потребує Вашої підтримки!

Ще зовсім трішки!

Понеділок, 23 лютого, 2015
Завдяки Вашій допомозі цієї п’ятниці Дмитрик отримав 3 упаковки Пульмозиму! І це означає, що він нарешті може розпочати курс лікування муколітиком. Та є одне «але»… бракує ще 2, без яких курс буде не повноцінним.

Іграшки із кутасиків:)

Субота, 21 лютого, 2015
На вихідних ми створювали вироби із кутасиків. Це вийшли веселі, красиві іграшки, що не відступають у красі, тим що продаються на прилавках магазинів.

Пульмозим для маленького віртуоза!

П'ятниця, 20 лютого, 2015
Ігорчик Цвян живе музикою, вона дає йому ресурс та відчуття щастя. Та сьогодні про неї треба забути, і "відкласти у шухляду" свою сопілку, тому що зараз зовсім не до того...

Ступницький Ігор – ще 4450 і хімія почнеться вчасно!

Середа, 18 лютого, 2015
Ігор Ступницький у лікарні, продовжує лікування і долає ускладнення. З нового - у хлопця виник ризик тромбозу, та, на щастя, у нас знайшовся Клексан, подарований нам хорошими людьми – Ігорчику він став дуже у пригоді.

Про Софійку Миколюк.

Понеділок, 16 лютого, 2015
Пригадуєте наше усміхнене сонечко Софійку? Дівчинка передає всім-всім привіт і просить про допомогу!

Василюк Миколка – останній бій! Лише 2550 грн на карбоплатин.

Субота, 14 лютого, 2015
Отже, знайомтесь. Наш новий хлопчик з мальовничого і теплого Закарпаття – Микола Василюк. Миколці 9 років, він навчається в третьому класі, відмінник, дуже любить математику і комп’ютери. У хлопчика багато друзів серед сусідів, однокласників, а тепер - і друзів по нещастю…

Святкуємо день Валентина:).

Субота, 14 лютого, 2015
Цьогоріч ми вже традиційно зустріли день Валентина створенням сердечок із креп паперу. І наші малята із гематології та хірургії Львова вітали дорогих собі людей саме власноруч виготовленими сердечками.

Малюнки крейдою:).

Четвер, 12 лютого, 2015
Як тільки до Львова "навідуються" лютневі снігопади, ми беремся за крейдочки:). Цього тижня у нас неабияк засніжило, то ж ми малювали полярних ведмедів. Та були маленькі художники, які творили на вільну тематику.