Новини

Допоможіть молодій мамі! - 2.

П'ятниця, 06 березня, 2015
Тара Олена розпочала лікування Фортумом, проте він не допомагамає. Тому курс призупинено...

Допоможіть молодій мамі!

Четвер, 05 березня, 2015
Тара Олена - унікальна особистість! Їй вдалось виносить та народити здорову дитину, незважаючи на важкий діагноз муковісцидоз! І зараз любляча матір терміново потребує Вашої допомоги!!!

Черепашки на Дністерській 27:).

Середа, 04 березня, 2015
Цього тижня ми із дітками з гематології та хірургії Львова малювали черепашок. Ці тваринки настільки сподобались малятам, що, мабуть, вперше за тривалий час, вони не відхилялись від теми.

І знову про Ауротаз...

Вівторок, 03 березня, 2015
Лишень вчора ми розмістили статтю про нагальну потребу в Ауротазі для Павла Козака. А сьогодні він критично потрібний іще одній дитині, Іринці Микитенко.

Терміново: антибіотик для Павла Козака.

Понеділок, 02 березня, 2015
Недощавно хлопець отримав такий довгожданний Пульмозим. І здавалось, що нарешті можна видихнути з полегшенням. Але…

Віталік Бензак – 24370 грн на реактиви на метотрексат.

Субота, 28 лютого, 2015
Цьому дорослому красеню лише 17 років :) Звати його Віталік. Віталік Бензак. Ми познайомились з Віталіком на початку зими, хоч в лікарні він з літа. Батьки справлялись самотужки, і сподівались, що обійдуться своїми силами. Та життя, як то завжди буває, внесло свої корективи …

Майбутньому природознавцю необхідна Ваша допомога!

Вівторок, 24 лютого, 2015
Олежик Строгуш – майбутній природознавець. Він обожнює все-все, що пов’язане з природою. Тварини, рибалка, прогулянки по лісу і збирання грибів – ще не повний перелік його захоплень:). І зараз цей чарівний хлопець потребує Вашої підтримки!

Ще зовсім трішки!

Понеділок, 23 лютого, 2015
Завдяки Вашій допомозі цієї п’ятниці Дмитрик отримав 3 упаковки Пульмозиму! І це означає, що він нарешті може розпочати курс лікування муколітиком. Та є одне «але»… бракує ще 2, без яких курс буде не повноцінним.

Іграшки із кутасиків:)

Субота, 21 лютого, 2015
На вихідних ми створювали вироби із кутасиків. Це вийшли веселі, красиві іграшки, що не відступають у красі, тим що продаються на прилавках магазинів.