Новини

Миколай дітям у лікарнях 2016. Як це було:)

Понеділок, 19 грудня, 2016
Вже третій рік поспіль помічники Миколая приїжджають до діток в лікарню пізно ввечері, і передають від нього подарунки батькам. Аби вони поклали їх під подушку своїй малечі. Цей рік не вийняток. Але було багато чого нового.

Миколай дітям у лікарнях 2016!

Понеділок, 12 грудня, 2016
Свято Миколая... Ще з вечора ти чекаєш: а що ж це буде вранці? Передчуваєш зустріч з казкою. Ранок - запах ялинки і мандаринів і пакунок під подушкою, радість розгортання подарунку. А що ж там у середині? І біжиш хизуватися друзям та рідним… А якщо ти у лікарні, і через важкість хвороби до тебе не можна заходити нікому, крім лікарів, й інколи навіть встати з ліжка немає сил, а свято - ось воно, і дуже хочеться чогось доброго і світлого...

Святий Миколай, подаруй мені ногу!

Вівторок, 06 грудня, 2016
Ось вже зовсім скоро свята, і ми всі в передчутті дива – хтось чекає на омріяні подарунки, хтось прагне стати помічником Миколая і здійснити мрію когось з дітлахів.

«Дефіцит росту» - чули про таке?

Понеділок, 05 грудня, 2016
Дуже часто нас запитують, а чи буває так, що наші підопічні виліковуються? Іншими словами – чи існує життя після хвороби? Так, існує. І так, виліковуються! Але, оскільки злоякісні пухлини дуже «агресивні», то і лікування повинне бути не менш «агресивним», щоб подолати хворобу.

Передноворічне диво :)

Четвер, 01 грудня, 2016
Мали вчора надзвичайних гостей – один з тих випадків, який допомагає нам згадати, а навіщо це все?

Миколай дітям у лікарнях 2016!

П'ятниця, 25 листопада, 2016
Як же хочеться знову повернутись у дитинство, хоча б для того, щоб раз пережити ті відчуття, які переповнюють тебе напередодні дня св. Миколая!

Ілля Сосновський – 161 тисяча гривень за два тижня!

Четвер, 24 листопада, 2016
«Іллюша дуже жвавий, розумний хлопчик, найрухливіший в класі, перший непосида! Дуже любить ковзанки, санки зимою, літом – любить купатися, кататись на ровері. Ми йому спочатку не говорили нічого, навіть мама до останнього не могла повірити, сусіди не вірили, що такий сонячний хлопчик і така біда…

Про наших ТКМщиків.

Четвер, 24 листопада, 2016
Трохи новин про наших ТКМщиків, тобто про дітей яким потрібна трансплантація кісткового мозку. Зараз у нас таких шестеро і п'ятьом з них, на жаль, не можна допомогти в Україні.

Супер Вася поспішає на допомогу!

Четвер, 24 листопада, 2016
Друзі, стартує наш новий проект!

ТЕРМІНОВО! Маленьке сонечко потребує Вашої допомоги!

Середа, 23 листопада, 2016
5-річна Анічка - дитина з бідної,багатодітної сім'ї. Вона та її братик Степанко хворі на муковісиудоз - дуже важке генетичне захворювання! На сьогодні дівчинка терміново повинна пройти курс лікування дороговартісними антибіотиками!