Новини

Мікусь Любчик – трансплантація ось-ось!

Середа, 19 липня, 2017
Сьогодні отримали новини від мами Любомира Мікуся. Хлопчик вже давно в київському Охматдиті, пройшов повторну хімію і нарешті готовий до авто-ТКМ. Її планували на середину липня і майже вклались – завтра наводнення з 10 ранку, на вихідні – мегадозова ХТ, у вівторок – переливають клітини.

Обстеження для маленької Вероніки

Понеділок, 17 липня, 2017
Є у відділенні педіатрії, що на Дністерській 27, маленьке сонечко, що сміється навіть у найпохмуріший день.

Катетри Бровіак, або як нестерпне зробити терпимим.

Четвер, 13 липня, 2017
Знайомтесь, це Назарчик. Йому рік і 8 місяців і вчора йому діагностували лейкоз, він дуже наляканий, капризний, хто б не зайшов у палату – про всяк випадок починає плакати…

Каша для зайців!

Середа, 12 липня, 2017
Колись ми започаткували рубрику «Каша для зайців» про харчування для самих маленьких. А самі маленькі лікуються в нас на Орлика і мають вроджені вади кишківника чи гепато-біліарної системи. І потребують тривалої жорсткої дієти і спецхарчування.

Максим, Володя та Віфенд

Середа, 05 липня, 2017
Панас Максим і Проць Володя ніколи не бачились і не знайомі, хоча майже одного віку і, напевно, знайшли б про що поговорити. Максим живе футболом, Володя – фанат «Лєго». В обох є брати, у Володі старший, а в Макса молодший, обидва з львівської області, обидва лікуються на Дністерській в ЗУСДМЦ, обидва мають добру, веселу вдачу.

Життя як боротьба!

Вівторок, 27 червня, 2017
Ми всі дуже добре знаємо, що лікування раку не є ні простою, ні швидкою справою. На жаль, це тривалий і дуже кропіткий процес, і навіть по завершенню основного лікування ще дуже довго доводиться навідуватись у лікарню, і більшість наших підопічних залишаються з нами на довгі роки.

Хочемо їсти!

Понеділок, 19 червня, 2017
Всім відомо та зрозуміло, що їжа — невід ємний елемент нашого життя. І коли немає можливості харчуватись звичайною їдою, обов'язково потрібно шукати альтернативи. Ви вже добре знаєте, що наші підопічні — дуже особливі діти. І в них, відповідно, особливі потреби у всьому. Включаючи, харчування. Дітям з дитячого хоспісу необхідне спеціальне лікувальне, яке збагачене усіма необхідними для підтримання життя хворої дитини елементами.

Христя Марків – готова до трансплантації

П'ятниця, 16 червня, 2017
Нарешті, нарешті готова до авто-ТКМ Христинка Марків! Весь місяць ми чекали від лікарів команди і весь час щось заважало – то аналізи, то колекцію клітин не добрали, то герпес в останній момент вискочив… Ох, скільки ж нервів коштували ті очікування Христинці і її мамі.

Віта Ільницька – операція пройшла успішно!

П'ятниця, 16 червня, 2017
Вчора прооперували нашу красуню Ільницьку Віталію, і хоч попереду чи не найважчий період в лікуванні дівчинки, хоч один день ми не можемо не потішитись, що операція пройшла добре!

Ромчик Роїк. Життя після пересадки.

Четвер, 15 червня, 2017
Ромчик Роїк повернувся з Польщі після чергового обстеження, є добрі новини і ми дуже хочемо ними поділитись!